cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, MELIA GORRIONES 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

MELIA GORRIONES 4 ★

viesnīca atrodas jūras krastā
Viesnīca: atrodas 69 km no Fuerteventuras lidostas, 73 km no salas administratīvā centra –Puerto de Rosario pilsētas, Handijas-Paharas kūrortzonā, 1. līnijā pie pludmales. Viesnīca – Main Building 9 stāvu ēka un 4 korpusu komplekss "Casas del Mar", kopā 418 numuri: standard rooms (dīvāngulta, skats uz viesnīcas iekšpagalmu vai dārzu, maks. 2+1 cilv., 26 m2); standard rooms sea view (SV; maks. 3+1 cilv., 26 m2); standard rooms in casas del mar building (vairums numuru ar SV; bāra stūrītis (mazs ledusskapis, izlietne, mikroviļņu krāsniņa, pokālu komplekts), maks. 3+1 cilv., 29 m2); the level ocean wiew rooms (The Level privilēģijas, SV; dīvāngulta viesistabas zonā, spilvenu izvēle, halāti un čības, maks. 3+1 cilv., 26 m2). Ir numuri invalīdiem.

The Level privilēģijas: ieeja The Level Lounge (uzkodas no 10:00 līdz 17:00, dienas laikraksti, bezmaksas pieeja 2 datoriem ar interneta pieslēgumu, mēbelēts balkons ar SV, 42” TV, 
ekskluzīvs brokastu restorāns; atsevišķa sauļošanās terase ar 2 džakuzi.

Tālr.:  (+34) 928 547 025
Fakss: (+34) 928 547 000 
URL: www.melia.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Sotavento). Pludmalē: saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas, dvieļi – depozīts (dvieļu nomaiņa – maksas pakalpojums).

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (bez maksas), seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: restorāns (internacionālā virtuve, zviedru galds), "The Level" koncepta restorāns, 3 bāri, 3 atklātie baseini, SPA centrs, valūtas maiņa, veļas mazgātava, ārsta pakalpojumi, autonoma.

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, miniklubs (5-12 g.v.).

Izklaide un sports
Bez maksas: dienas, vakara un sporta animācijas programmas, trenažieru zāle.
Maksas pakalpojumi: observatorija, tenisa korts, paddle tenis, SPA procedūras, interneta stūrītis. 

Komentārs
Viesnīca atrodas 1. līnijā pie brīnišķas pludmales. Pateicoties tam, ka šajā vietā bieži ir vējains, kā arī lēzenajai ieejai jūrā, šī pludmale ir ideāla vieta sportiskām aktivitātēm, piemēram, lai nodarbotos ar vindsērfingu un kaitsērfingu. Starp citu, tieši pretī viesnīcai atrodas populārais ūdenssporta veidu centrs "René Egli", kas piedāvā apmācību dažādos sporta veidos, kā arī inventāra nomu.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *