cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

FUERTEVENTURA, BARCELO CASTILLO BEACH RESORT 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Fuerteventura a/k Smartlynx, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Rīga.

BARCELO CASTILLO BEACH RESORT 4 ★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Fuerteventura, Corralejo
Viesnīca: atrodas 7 km no Fuerteventuras lidostas, 12 km no salas administratīvā centra –Puerto de Rosario pilsētas, Caleta de Fuste kūrortzonā, 1. līnijā no pludmales. Viesnīca –2 stāvu korpusu komplekss: bungalow rooms (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba ar dīvāngultu un pusdienu galdu, maks. 2+2 cilv., 52 m2). Ir numuri invalīdiem.

Papildu informācija.  AI koncepcija: trīsreizēja ēdināšana, uzkodas laikā, kad centrālā restorāna darbā ir pārtraukumi, vietējā ražojuma dzērieni, kas ietilpst koncepcijā (10:00-23:00), saldie ēdieni, saldumi un kūkas (15:00-18:00).

Tālr.:  (+34) 928 16 3100
Fakss: (+34) 928 16 3042 
URL: www.barcelo.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Caleta de Fuste). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), virtuves bloks (ledusskapis, mikroviļņu krāsniņa, el. tējkanna, tosters), seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: 3 restorāni, 6 bāri, 3 atklātie baseini, SPA centrs, veļas mazgātava, ārsta pakalpojumi, veikals, autonoma, autostāvvieta.

Bērniem: 3 baseini, miniklubs (4-11 g.v.), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: dienas un vakara animācija, profesionāli šovi, trenažieru zāle, sauna, džakuzi, pludmales volejbols, galda teniss, petanks.
Maksas pakalpojumi: masāža, SPA procedūras, minigolfs, teniss, paddle tenis, basketbols, futbols, interneta stūrītis.

Komentārs
Viesnīca uzcelta kā tipiska Kanāriju salu pilsētiņa. Lieliska viesnīca ar brīnišķīgu pakalpojumu klāstu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Īpaša

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *