cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, ARENA BEACH 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

ARENA BEACH 3★

Viesnīca: atrodas 38 km no Fuerteventuras lidostas, 30 km no salas administratīvā centra – Puerto de Rosario pilsētas, Korraleho kūrortzonā, 850 m no pludmales. Viesnīca – Main Building 2 stāvu ēka: apartments (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba ar dīvāngultu, maks. 2+2 cilv.)

Apmešanās ar dzīvniekiem: pēc pieprasījuma (ar suņiem, līdz 10 kg svarā, maksas pakalpojums).

Tālr.:   (+34) 928 28 0304
Fakss: (+34) 928 28 0304
URL: www.arenahotelesfuerteventura.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Corralejo). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, Wi-Fi (maksas pakalpojums), TV, telefons, virtuve (ledusskapis, el. plīts, mikroviļņu krāsniņa, virtuves piederumi), seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana – 5 reizes nedēļā, dvieļu nomaiņa – 3 reizes nedēļā, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: restorāns (internacionālā virtuve, zviedru galds), bārs, atklātais baseins, SPA centrs, atpūtas zāle, spēļu zāle, valūtas maiņa, autonoma (maksas pakalpojums).

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, miniklubs.

Izklaide un sports
Bez maksas: vakara animācijas programma, trenažieru zāle.
Maksas pakalpojumi: SPA procedūras, masāža.

Mūsu komentārs
Viesnīca atrodas Fuerteventuras salas ziemeļos, vietā, kas ideāla dabas mīļotājiem, mierīgā zonā, atstatu no vakara un nakts izklaižu radītajiem trokšņiem. Iesakām aktīviem tūristiem un ģimenēm ar bērniem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *