cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, ELBA PALACE GOLF & VITAL HOTEL 5 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

ELBA PALACE GOLF & VITAL HOTEL 5 ★

Viesnīca: atrodas 11 km no Fuerteventuras lidostas, Caleta de Fuste kūrortzonā, 2 km no pludmales. Uzcelta 2002. gadā. Viesnīca – Main Building 2 stāvu ēka, kopā 61 numurs: deluxe rooms (GV, maks. 2 cilv., 34 m2); deluxe rooms golf view (skats uz golfa laukumu, maks. 2 cilv., 34 m2); suites prestige (atsevišķa viesistaba, hidromasāžas duša, GV, maks. 3 cilv., 57 m2); suites prestige golf view (skats uz golfa laukumu; atsevišķa viesistaba, hidromasāžas duša, maks. 3 cilv.). Ir numuri invalīdiem.

Papildu informācija. Uzņem viesus no 18 gadiem! HB viesiem restorānā "St. Andrews" pēc izvēles – salātu bufete, aperitīvs, delikatešu našķi un pamatēdiens no menu.

Tālr.:  (+34) 928 163 922
Fakss: (+34) 928 163 923
URL: www.hoteleselba.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Caleta de Fuste). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāts un čības, centrālais kondicionētājs, griestu ventilators, TV, telefons, minibārs (maksas pakalpojums), tējkanna, seifs (bez maksas), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: 2 restorāni, bārs, vinotēka (vīnu un sieru degustācijas, maksas pakalpojums), atklātais baseins (apsildāms), 4 konferenču zāles (maks. 120 cilv.), sauļošanās terase ar Bali gultām un atpūtas krēsliem, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava, veikals, velonoma (maksas pakalpojums). 

Izklaide un sports
Bez maksas: "Sheraton Fuerteventura Hesperides Thalasso Spa" pieejamība, sauna (1 apmeklējums , ja rezervācija ir uz min. 7 naktīm), turku pirts (1 apmeklējums , ja rezervācija ir uz min. 7 naktīm), džakuzi (1 apmeklējums , ja rezervācija ir uz min. 7 naktīm), trenažieru zāle, Wi-Fi.
Maksas pakalpojumi: biljards, masāža, paddle tenis.

Komentārs 
Unikāla boutique koncepta viesnīca, kas uzcelta klasiskā koloniālā stilā golfa laukumu viducī. Atrodas 3,5 km no komerczonas. Visi numuri ir atšķirīgi dizainēti. Iesakām golfa spēles mīļotājiem un atpūtai mierīgā, mājīgā gaisotnē.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *