cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: KRĒTA, KERNOS BEACH 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

KERNOS BEACH 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Krēta, Malia
Viesnīca: atrodas 32 km attālumā no Iraklijas pilsētas lidostas, Malijā, jūras krastā. Uzcelta 1976. gadā, daļēja renovācija veikta 2008. gadā. Viesnīca – Main Building ēka un bungalow komplekss, kopā 271 numurs.

Main Building: 34 standard rooms GV/SV (skats uz dārzu vai jūru, maks. 3 cilv.); 9 family rooms GV (1. stāvs, skats uz dārzu, studio tipa viesistaba un guļamistaba bez durvīm, maks. 4 cilv.).

Bungalows: 3 superior bungalow sea side view (atrodas trešajā līnijā no jūras, skats uz dārzu vai daļējs skats uz jūru, maks. 3 cilv.); 8 superior bungalow sea view (atrodas otrajā līnijā no jūras, skats uz jūru, maks. 3 cilv.); 5 superior bungalow sea front (atrodas pirmajā līnijā no jūras,tiešs skats uz jūru, maks. 3 cilv.); 2 superior family bungalow GV (atrodas trešajā līnijā no jūras, viesistaba un guļamistaba bez durvīm, maks. 4 cilv.); 2 superior suite sea side (atrodas trešajā līnijā no jūras, daļējs skats uz jūru, viesistaba, guļamistaba, 2 vannasistabas, maks. 3 cilv.); 2 superior suites sea view (atrodas pirmajā līnijā no jūras, viesistaba, guļamistaba, 2 vannasistabas, maks. 3 cilv.).

Pludmale: privātā, smilšu (300 m gara). Ar lēzenu ieeju jūrā. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāti (superior), individuālais gaisa kondicionētājs, TV, telefons, ledusskapis, seifs (Main Building, ne visos numuros), balkons vai terase, flīžu grīdas, numura uzkopšana – katru dienu, gultas veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 2 restorāni (t.sk. 1 a la carte – zivju taverna), 3 bāri, kafejnīca, atklātais saldūdens baseins (20x40 m), veikals, TV salons, autostāvvieta, konferenču zāle (maks. 140 cilv.), frizētava, veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava.

Bērniem: 2 baseini, rotaļlaukums, augstie krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma). 

Izklaide un sports: 2 tenisa korti, galda teniss (bez maksas), trenažieru zāle (bez maksas), masāža (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), minigolfs, biljards (maksas pakalpojums), ūdensporta veidu centrs (maksas pakalpojums), tenisa apmācība (maksas pakalpojums).

Komentārs
Viesnīca ar skaistu, apzaļumotu teritoriju. Labi un komfortabli numuri. Viesnīca var lepoties ar savu lielisko pludmali. Nav animācijas. Viesnīcai ir veiksmīga dislokācija – tā atrodas tieši Malijas kūrortiņā, 5 min. gājiena attālumā no Malijas centra, kur koncentrēti veikali, bāri, naktsklubi un restorāni. Ideāli piemērota tiem, kas vēlas baudīt mierīgu atpūtu, labu servisu un komfortu. Aptuveni 5 km no viesnīcas atrodas golfa klubs, kurā šīs viesnīcas viesiem tiek piemērotas atlaides pakalpojumu saņemšanai.

Kontakti:
Tālr.:   (+30) 28970 27800              
www.kernosbeach.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *