cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, IRO HOTEL 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

IRO HOTEL 2★

Ekonom. 6.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Viesnīca: atrodas 25 km uz austrumiem no Iraklijas pilsētas lidostas, rosīgās Hersonisas kūrortpilsētas centrā. Pēdējā daļējā renovācija veikta 2010. gadā (numuros renovētas vannasistabas). Viesnīca – 4 stāvu Main Building korpuss ar 53 numuriem (ir lifts): standard (2 vienvietīgās gultas, papildu gulta – vienvietīgā gulta vai saliekamā gulta, maks. 3 cilv., 18 m2).

Pludmale: municipālā, smilšu un oļu (60 m no viesnīcas). Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi: nav.

Numurā:
vannasistaba, fēns (reģistrācijā, bez maksas), individuālais kondicionētājs (maksas pakalpojums), TV, telefons, mazs ledusskapis (maksas pakalpojums), seifs (reģistrācijā, maksas pakalpojums), balkons (dažos numuros – terase), numura uzkopšana – 6 reizes nedēļā, veļas un dvieļu nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorija: restorāns, bārs, saldūdens baseins (50 m2), Wi-Fi internets (lobby, bez maksas), interneta stūrītis (maksas pakalpojums), ķīmiskā tīrītava.

Izklaide un sports
Maksas pakalpojumi:biljards, ūdenssporta veidu centrs „Star Beach” pludmalē (150 m no viesnīcas).    

Komentārs

Pilsētas tipa viesnīca, ekonomisks apmešanās variants. Vienkāršs numuru fonds. Viesnīca atrodas uz Hersonisas galvenās ielas, gandrīz pašā kūrorta naktsdzīves „epicentrā”. Apkārtnē daudz veikalu, bāru, restorānu, naktsklubu. Netālu no izklaides parks „Star Beach Water Park”.  Visvairāk piemērota atpūtai jauniešiem un tūristiem, kas patstāvīgi vēlas iepazīt salu.
Autobusu pietura – blakus viesnīcai. Vakara izklaides – Hersonisā (50 m).

Kontakti:
Tālr.:    (+30 289) 702 21 36
URL: www.iro-hotel.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *