cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, SEA SIDE RESORT & SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

SEA SIDE RESORT & SPA 5★

Lieliski 9.2/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.

Viesnīca: atrodas 22 km no Iraklijas lidostas, 3 km no Ajapelajas kūrortmiestiņa centra, 80 m no pludmales. Uzcelta 2004. gadā, pēdējā renovācija – 2009. gadā. 2010. gadā uzcelts jauns numuru bloks Junior Suite LV (400 m no Main Building, ar atsevišķu baseinu bloka viesiem).

Kopā 246 numuri (95% ar skatu uz jūru):

promo room LV (promo – akcijas piedāvājums, kuras laikā tiek piedāvāts kāds no tobrīd brīviem numuriem – pamatā tie ir standard rooms LV numuri; maks. 3 cilv.);

standard rooms LV (skats uz kalniem; maks. 3 cilv., 22-26 m2);

superior rooms SV (skats uz jūru vai sānskats uz jūru;
no standard numuriem atšķiras tikai ar skatu, maks. 3 cilv., 24-28 m2);

family room two-bedrooms SSV (sānskats uz jūru;
2 guļamistabas ar durvīm (dažos numuros necaurspīdīga šķērssedze bez durvīm), maks. 4 cilv., 32-38 m2);

family room 2 bedrooms maisonette SV (skats uz jūru; divlīmeņu numurs, augšējais līmenis izceļas optiski (atklāta balkona formā), viena vannasistaba, lielā guļamistaba parasti ir apakšējā līmenī; maks. 4 cilv., 32-38 m2);

superior rooms LV with sharing pool access (skats uz kalniem vai daļējs skats uz jūru, izeja uz terasi pie kopējā baseina, vienistabas numurs; maks. 3 cilv., 26-30 m2);

superior rooms SV sharing pool (skats uz jūru, izeja uz baseinu, kas paredzēts vairākiem numuriem, vienistabas numurs (2 konfigurācijas tipi attiecībā pret baseinu); maks. 2 cilv., 24-30 m2);

junior suites LV (skats uz kalniem; jaunie numuri jaunā bloka 1. stāvā ar open tipa vannasistabu vai numuri Main Building teritorijā ar parasta tipa vannu; maks. 3 cilv., 30 m2);

junior suites SV (skats uz jūru, var atrasties jaunā bloka 2. stāvā (vienlīmeņa) vai vecajā teritorijas daļā (vienlīmeņa);
guļamistaba ar viesistabas zonu, maks. 3 cilv., 30-34 m2); 

VIP numuri ar papildu servisu (ekskluzīvi vannasistabas piederumi, pludmales dvieļu nomaiņa numurā katru dienu, a la carte restorānu nelimitēts apmeklējums (vakariņās, vietas jārezervē), minibāra papildināšana katru dienu, 1 SPA centra apmeklējums (paketē ietilpst segtais baseins ar apsildi līdz 15. maijam un pēc 15. oktobra; hidromasāža, sauna vai tvaika pirts); reģistrējoties viesnīcā, VIP numuru tūristiem tiek izsniegta melna aproce): superior rooms with independent pool SV (skats uz jūru, vienistabas numurs, terase ar privātu baseinu (12-15 m2, nav apsildāms), maks. 2+1 cilv., 26-30 m2); family room with independent pool SV (skats uz jūru, privāts baseins (12-15 m2, nav apsildāms),  maks. 4 cilv., 34-42 m2; šie numuri ir 2 veidu: vienlīmeņa divistabu numurs – guļamistaba ar durvīm un divvietīgo gultu un papildu guļamistaba ar 2 vienvietīgām gultām; vienistabas numurs – guļamistaba ar viesistabas zonu.


Pludmale: oļu, līča veida. Ir lifts uz pludmali – tālāk celiņš. Ieeja jūrā – akmens plātne. Dušas. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, vannasistabas piederumi, fēns, kondicionētājs, TV, DVD/CD atskaņotājs (pēc pieprasījuma), telefons, seifs (bez maksas), minibārs (papildināšana katru 2. dienu, izņemot Promo numurus), piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, balkons vai terase, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – 3 reizes nedēļā, room service (maksas pakalpojums).  

Teritorijā: 3 restorāni (t.sk. 2 a la carte – ķīniešu un gourmet, kuros bērni līdz 6 g.v. netiek ielaisti), 3 bāri, uzkodu bārs, 2 atklātie baseini, segtais baseins (ar džakuzi SPA centrā, maksas pakalpojums), TV zāle, konferenču zāle (maks. 250 cilv.), SPA centrs, veikali, frizētava, valūtas maiņa, ārsta pakalpojumi (izsaukums), veļas mazgātava, autostāvvieta.

Bērniem: baseins, miniklubs (4-12 g.v.), bērnu krēsliņi restorānā, baby cot (manēžas tipa, pēc pieprasījuma, bez maksas), agrās vakariņas galvenajā restorānā, aukle (maksas pakalpojums, pēc pieprasījuma), pudelīšu sterilizators (pret depozītu).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle, tenisa korts, galda teniss, basketbols, ūdenspolo, aerobika, joga, šautriņas, diskotēka, animācija, Wi-Fi internets (lobby), interneta kafejnīca.
Maksas pakalpojumi: turku pirts, masāža, sauna, biljards, daivings, tematiskie vakari ar dzīvo mūziku un BBQ.

Komentārs
Moderna viesnīca. Daudzveidīga ēdināšana All Inclusive sistēmas ietvaros. Dienas laikā – sporta programmas, vakaros – šovu programmas. Viesnīca atrodas uz pakalna, no kura paveras panorāmas skats uz jūru. Neiesakām cilvēkiem, kam ir grūtības ar pārvietošanos – daudz kāpņu, jāpārvar liels skaits pakāpienu. Varam ieteikt pāriem un ģimenēm mierīgai atpūtai.
Autobusu pietura – pie viesnīcas.
Vakara izklaides – Ajapelaja (3 km) un Iraklija (20 km).

Papildu informācija
*Papildus vienvietīgās gultas garums ir 1,8 m.
** Iesakām līdz viesnīcai rezervēt individuālo transferu.

Kontakti:
Tālr.:   (+30 281) 081 10 00   
www.seaside-hotel.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *