cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA, PLAYA PARK CLUB 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Fuerteventura a/k Smartlynx, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Rīga.

PLAYA PARK CLUB 3 ★

Atrašanās vieta: Fuerteventura, Corralejo
Viesnīca: atrodas 38 km no Fuerteventuras lidostas, 30 km no salas administratīvā centra – Puerto de Rosario pilsētas, Korraleho kūrortzonā, 700 m no pludmales. Viesnīca – Main Building 3 stāvu ēka: one bedroom apartments (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba, maks. 2+2 cilv.).

Tālr.:   (+34) 928 86 7090
Fakss: (+34) 928 86 7090
URL: www.playaparkcorralejo.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Corralejo). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli un saulessargi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), virtuve, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – 5 reizes nedēļā, dvieļu nomaiņa – 3 reizes nedēļā, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: restorāns (internacionālā virtuve, zviedru galds), 2 bāri, 2 atklātie baseini (1 apsildāms ziemas sezonā), Wi-Fi (lobby, bez maksas), atpūtas telpa, spēļu zāle, skaistumkopšanas salons.

Bērniem: baseins, rotaļlaukums.

Izklaide un sports
Bez maksas: dienas un vakara animācija, trenažieru zāle, vingrošana, galda teniss, petanks, minifutbols, minibasketbols.
Maksas pakalpojumi: biljards, masāža, skvošs.

Komentārs
Viesnīca atrodas Fuerteventuras salas ziemeļos, vietā, kas ideāla dabas mīļotājiem, mierīgā zonā, atstatu no vakara un nakts izklaižu radītajiem trokšņiem.  Iesakām aktīviem tūristiem un ģimenēm ar bērniem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *