cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, CHALET CAMPIGLIO IMPERIALE GARNI HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

CHALET CAMPIGLIO IMPERIALE GARNI HOTEL 3★

Viesnīca: atrodas 3 km no kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centra, Sant' Antonio di Mavignola ciematā. Ski Bus – 80 m. Uzcelta 2011. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 11 numuriem: dbl (maks. 2+2 cilv., 35 m2).

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, Wi-Fi (bez maksas), telefons, seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – nedēļas vidū (vai pēc pieprasījuma).

Teritorijā: reģistrācija (07:00-13:00; 15:00-21:00), brokastu telpa, bārs, Wellness centrs, Wi-Fi (bez maksas), bibliotēka, apsildāma slēpju novietne, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Izklaide un sports: bez maksas: (Wellness centrā): džakuzi, somu pirts, ledus strūklaka, turku pirts ar hromoterapiju un aromaterapiju, dažādu veidu dušas.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *