cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir diskotēka

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, HELVETIA HOTEL (LIVIGNO) 3★ Super

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

HELVETIA HOTEL (LIVIGNO) 3★ Super

viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Livinjo
Ekonom. 7.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca: atrodas Livinjo kūrortzonas centrā, kalnu slēpošanas zonas Carosello 3000 tuvumā. Uzcelta 1953. gadā, pēdējā renovācija veikta 2003 gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka: double rooms (maks. 2+1 cilv.).

Apmešanās ar dzīvniekiem: pēc pieprasījuma (bez maksas).

Тālr.:  (+39) 03429 70066
Fakss: (+39) 03429 70066

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, seifs, balkons (ne visos numuros). 

Teritorijā: reģistrācija, a la carte restorāns, 2 bāri, pabs, picērija, diskotēka, segtais baseins, Wellness centrs, slēpju novietne, atpūtas telpa, Wi-Fi.

Bērniem: baby cot (pēc pieprasījuma, bez  maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: hidromasāža, somu pirts, turku pirts, tonizējoša duša, relaksācijas zona.
Maksas pakalpojumi: masāža.

Komentārs
Ļoti iespējams, ka šī ir labākā 3*+ kategorijas viesnīca kūrortā. Liels pluss ir viesnīcas lokācija: tā atrodas vienlaikus gan gājēju zonā, kur daudz veikalu un restorānu, gan blakus pacēlājam. Lai arī viesnīca ir viena no pirmajām ēkām, kas uzceltas Livinjo (kā tūrisma mītne), visas tās telpas ir rekonstruētas un to stāvoklis ir lielisks – tas tūristus noteikti iepriecēs. Viesnīca sniedz iespēju lieliski atpūsties arī pēc slēpošanas – vai nu apmeklējot Wellness centru, vai nu īsinot vakaru viesnīcas bārā, kur someljē piedāvās degustācijai dažādu zīmolu vīnus, vai arī izlokot kājas diskotēkā.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *