cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, GARNI LASTEI 3★+

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

GARNI LASTEI 3★+

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Val di Fassa

Viesnīca: atrodas 400 m no Pocas di Fassas kūrortciema centra, 900 m no Buffaure/ Pozza di Fassa un Catinaccio/Rosengarten pacēlājiem. Ski Bus pietura – 20 m. Uzcelta 1988. gadā, pēdējā renovācija – 2013. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 21 numuru: single classic rooms (maks. 1 cilv., 10 m2); double classic rooms (vannasistaba ar logu, maks. 2 cilv., 14 m2); double superior rooms (dīvāns, minibārs, maks. 3 cilv., 16 m2); double dolomiti romantic rooms (kamīns, krēsls, vannasistaba ar logu, maks. 2 cilv., 16 m2); double dolomiti montagna rooms (rakstāmgalds, vannasistaba ar logu, maks. 4 cilv., 20 m2); double dolomiti mansarda rooms (izvelkamais dīvāns, rakstāmgalds, minibārs, vannasistaba ar logu, maks. 3 cilv., 20 m2); junior suites (guļamistabu un viesistabu nodala atbīdāmas durvis, divvietīgs izvelkamais dīvāns viesistabā, maks. 4 cilv., 23 m2); suites (mīkkstais stūrītis, minibārs, vannasistaba ar logu, maks. 3 cilv., 28 m2).

Apmešanās ar dzīvniekiem: tikai ar maziem (maksas pakalpojums).

Papildu informācija: сheck-in: no 12:00; сheck-out: līdz 10:00.

Тālr.:   (+39) 04627 64764
Fakss: (+39) 04628 31010
URL: www.dolomitilasteihotel.it

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, LAN internets (maksas pakalpojums), minibārs (maksas pakalpojums, ne visos numuros), seifs, balkons, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – katru 2. dienu, veļas nomaiņa – 1 reizi nedēļā.

Teritorijā: reģistrācija (07:00 -23:00), brokastu telpa, bāri, bibliotēka, autostāvvieta (bez maksas), slēpju novietne.

Bērniem: rotaļlaukums, spēļistaba, baby cot (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Maksas pakalpojumi: Wi-Fi internets.

Komentārs
Viesnīca, kurā tūristi tiek laipni gaidīti un jauki uzņemti, atrodas saulainā un mierīgā vietā, netālu no Pocas di Fassas kūrortciema centra. Laba un ērta nokļūšana slēpošanas zonā ar Ski Bus.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *