cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: KRĒTA, BLUE PALACE A LUXURY COLLECTION RESORT& SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

BLUE PALACE A LUXURY COLLECTION RESORT& SPA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Krēta, Elounda

Viesnīca: atrodas 78 km no Iraklijas lidostas, 12 km no Ajosnikolajas, 3 km no Elundas ciema, pirmajā līnijā no jūras. Uzcelta 2003. gadā. Viesnīca – septiņas 2 stāvu ēkas un 4 villas.

Kopā 251 numurs (t.sk. 142 ar privātiem baseiniem): superior bungalows sea view (guļamistaba ar viesistabas zonu, mēbelēts balkons vai terase, maks. 3 cilv., 40 m2); superior bungalows SV with private pool (baseins – 22 m2; guļamistaba ar viesistabas zonu, plaša mēbelēta veranda ar izeju uz baseinu un atpūtas krēsliem, maks. 3 cilv., 40 m2);  superior bungalows SV & private heated pool (apsildāms baseins; guļamistaba ar viesistabas zonu, maks. 3 cilv., 40 m2); two bedrooms deluxe private heated pool (2 līmeņu numurs, apsildāms baseins – 21 m2; 1. līmenī: guļamistaba ar 2 gultām, vannasistaba, atsevišķa duškabīne, veranda, baseins, atpūtas krēsli; 2. līmenī: guļamistaba ar king size gultu, viesistabas zonu, vannasistaba ar dušu, garderobe, patio; kāpnes starp līmeņiem veidotas, ievērojot bērnu drošību; maks. 4 cilv., 79 m2); junior suites sea view (3 dažādi numuru tipi – studio (guļamistabas zonu no viesistabas zonas nosacīti atdala TV lete), numura tips ar atsevišķu guļamistabu un viesistabu, kā arī 2 līmeņu: guļamistaba, viesistaba, plaša veranda ar atpūtas krēsliem, vannasistaba, duškabīne, maks. 3 cilv., 58 m2); junior suites private heated pool (apsildāms baseins – 21 m2; guļamistaba ar viesistabas zonu, garderobe, vannasistaba, duškabīne, 2 izlietnes, plaša mēbelēta veranda ar atpūtas krēsliem, maks. 3 cilv., 54 m2); mediterranean maisonette suites sea view with private pool (2 līmeņu numurs, baseins – 22 m2; 1. līmenī: viesistaba, plaša veranda ar skatu uz jūru, baseins; atpūtas krēsli vannasistaba ar marmora apdari; 2. līmenī: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni; maks. 3 cilv., 70 m2); deluxe suites sea view with private pool (baseins – 22-44 m2; guļamistaba ar king size gultu, viesistaba ar bīdāmām durvīm, garderobe, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni; 2 plašas verandas, atpūtas krēsli, maks. 4 cilv., 66-70 m2); island luxury suites sea view with private heated pool (individuāli dizainēti numuri; guļamistaba ar king size gultu, garderobe, apsildāms baseins (30 m2) milzīgā terasē ar atpūtas krēsliem un pusdienu zonu; vannasistaba ar atsevišķu duškabīni, WC un džakuzi (vairākos numuros), Nespresso kafijas aparāts, bez maksas internets, maks. 4 cilv., 72 m2);2 bedroom private heated pool SV (2 tipu numuri: deluxe suite SV private pool un superior bungalow SV private pool; durvis starp istabām, 2 apsildāmi privātie baseini, maks. 5 cilv., 108 m2).

Villas („Blue Palace A Luxury Collection Resort & SPA” villas ir atsevišķi dislocētas rezidences atpūtai ģimenēm vai draugu kompānijām; bieži vien aprīkotas ar CD/DVD, Nintendo, iPod/mp3, Nespresso automāts, fakss):

"Villa Almyra" (iekštelpu platība – 110 m2): divstāvu villa – noformēta Austrumvidusjūras stilā, kas apvieno smalkus interjerus ar ekskluzīvu komfortu. 1. stāvā: privāts apsildāms baseins – 28 m2 un atpūtas krēsli; viesistaba, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, veranda ar ēdamistabas zonu pie baseina un skatu uz jūru; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni, apaļš džakuzi; Nespresso automāts, fakss.

"Villa Thallassa" (maks. 4 cilv., iekštelpu platība – 110 m2): divstāvu villa – noformēta Austrumvidusjūras stilā; 1. stāvā: privāts apsildāms baseins – 30 m2 un atpūtas krēsli; viesistaba ar kamīnu, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, veranda ar ēdamistabas stūrīti pie baseina un skatu uz jūru; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi; Nespresso automāts, fakss.

"Grand Villa" (iekštelpu platība – 220 m2) – plaša rezidence, kas nodrošina viesiem pilnīgu privātumu – 1. stāvā: viesistaba ar kamīnu, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, privāts, aukstā laikā apsildāms atklātais baseins – 31 m2; privāts segtais baseins – 18 m2 – ar skatu uz jūru, sauna, skriešanas trenažieris, plaša mēbelēta veranda ap atklāto baseinu – verandā virtuves stūrītis un patio; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni un apaļu džakuzi.

”Royal Blue Villa” (iekštelpu platība – 290 m2) – divstāvu villa, visās istabās handmade mēbeles. Patio ar (skatu uz jūru) – iziet uz privātu dārzu, laukumiņš ar BBQ pusdienu baudīšanai, privāts 35 m2 liels baseins, kas apsildāms gada aukstajā laikā, un atpūtas krēsli ap to, viesistaba ar kamīnu un skatu uz jūru, ēdamistaba, 3 guļamistabas ar vannasistabām (viena ar dušu un džakuzi), garderobe, pilnībā aprīkota virtuves zona.

Ir numuri cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Papildu informācija
Viesi, kas izvēlējušies HB ēdināšanas tipu, izmanto DineAround sistēmu: vakariņas jebkurā no 4 a la carte restorāniem pēc izvēles (apkalpošana pie galdiņiem; izvēle no restorāna menu; vietas iepriekš jārezervē).

Tālr.:   (+30 284) 106 55 00       
Fakss: (+30 284) 108 97 12       
URL: www.bluepalace.gr

Pludmale: privātā, labiekārtota. Lieli oļi. Dēļu klājumi. Platforma. Noejot no platformas jūrā – smiltis. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, ekskluzīvi dušas piederumi, fēns, halāti, čības un pludmales dvieļi, individuālais kondicionētājs, TV (+ maksas TV), telefons ar autoatbildētāju, seifs (bez maksas), minibārs ar labu marku dzērieniem (maksas pakalpojums), Wi-Fi (maksas pakalpojums), spilvenu izvēle, numura uzkopšana – 2 reizes dienā, veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorijā: 5 restorāni (t.sk. 4 a la carte), privātu vakariņu organizēšana, 3 bāri, 3 atklātie baseini (1 ar jūras ūdeni, 2 apsildāmi), SPA centrs („Elounda SPA & Thalasso”), segtais baseins (ar jūras ūdeni, SPA, bez maksas), 2 konferenču zāles (aprīkotas, 200 un 230 cilv.), klēpjdatoru noma (jebkura orgtehnika; pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), 4 pārrunu telpas, helikoptera laukums, lifts (funikulieris), ārsta pakalpojumi (norādītajos laikos), ultimate guest service pakalpojumi, oficianta pakalpojumi (pēc pieprasījuma), privātu vakariņu organizēšanas pakalpojums, ķīmiskā tīrītava, veļas mazgātava, kapela laulību ceremonijām, veikali.

Bērniem: 2 baseini, rotaļlaukums, ēdienkarte bērniem (pēc pieprasījuma, visos restorānos), miniklubs (3-12 g.v., 6 dienas nedēļā), bērnu krēsliņi restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (manēžas tipa, pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle, turku pirts, sauna, džakuzi, galda teniss, dzīvā mūzika (bārā), 2 tenisa korti ar mākslīgo segumu, tenisa inventāra noma, Wi-Fi (lobby), interneta kafejnīca.
Maksas pakalpojumi: biljards, laivu un jahtu noma (pēc pieprasījuma), vakara šovs (gala vakariņas), kulinārijas nodarbības, vīnu degustācijas, SPA procedūras, tenisa apmācība, tenisa kortu apgaismojums, aerobika un ūdensaerobika (individuālās nodarbības), niršanas centrs, ūdenssporta veidi, golfa klubs (40 min. braucienā no vienīcas).

Komentārs
Iesakām romantiskai atpūtai divatā, kāzu ceļojumam vai mierīgai atpūtai. Viesnīcas restorāniem un SPA centram daudzkārt ir piešķirti prestiži starptautiski apbalvojumi. 300 m no viesnīcas atrodas Plakjas ciemats, kas slavens ar savām zivju tavernām un ēdieniem no svaigiem jūras produktiem. Līdz viesnīcai iesakām rezervēt individuālo transferu.
Vakara izklaides – arī Ajosnikolajā (12 km).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *