cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, Loterijas pansija Cillertāles ielejā 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

Loterijas pansija Cillertāles ielejā 2★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Zillertal
Ski Express piedāvājums ainaviskās Cillertāles ielejas ciemos (Strass, Bruck, Schlitters, Fuegen, Uderns, Hart, Ried, Kaltenbach, Stumm, Aschau): pansija ar brokastīm. Pansijas, kuras tiek piedāvātas rezervēšanai, atrodas dažādos attālumos no kūrorta centra, bet maksimālais attālums līdz Ski Bus pieturai ir 500 m.
Visi izmitināšanas varianti piedāvā pansijas, kas ir ģimenes valdījumā un kurās ir brokastu zāle.
Pansija – neliela viesnīca, kas ir ģimenes valdījumā; tā piedāvā izmitināšanu double rooms numuros (maks. 3 cilv.) ar brokastīm.
Kūrorta nodeva iekļauta cenā.

Komentārs
Ski Express piedāvā ekonomisku (budžeta) izmitināšanas variantu atpūtai ar kalnu slēpošanu. Ski Express sarakstā iekļautos Cillertāles kūrortus (ciemus) raksturo kopīgs fakts, ka no tiem (un tātad arī pansijām) ir ērti nokļūt līdz kalnu slēpošanas trasēm. Hochfuegen, Hochzillertal un Spieljoch reģionu slēpošanas zonu kopējais trašu garums pārsniedz 100 km, bet blakus esošā reģiona Zillertal Arena slēpošanas zonā ar ski pas pieejami 139 km slēpošanas trašu.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *