cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, ZENTRAL HAUS 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

ZENTRAL HAUS 2★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Zillertal
Viesnīca: atrodas centrā Stumm ciema, 2 km no pacēlāja "Hochzillertal 2" uz slēpošanas Hochzillertal-Fugen zonā, stop slēpošanas autobusu - 50 m Pēdējā renovācija veikta 2015. gadā Tā sastāv no galvenā 3 stāvu ēkā, tikai 7. telpas: dzīvokļi 2-4 pax (guļamistaba, viesistaba-ēdamistaba ar izvelkamo dīvānu 2 cilvēkiem, max 4 cilvēki, 37 m2 ...); apartamenti 4-6 pax (2 guļamistabas, viesistaba-ēdamistaba ar dīvānu 2 cilvēkiem;... 6 jaunu mini-virtuve (trauku mazgājamā mašīna, plīts 4 gredzenu plīts, cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns), max pers, 40-48 m2) ; apartamenti 7-8 pax (2 guļamistabas (viena istaba 2 cilvēkiem, otrais - ar divguļamo gultu un divstāvu gultu), viesistabas ēdamistaba ar izvelkamo dīvānu 2 personām;.. jauna mini-virtuve (trauku mazgājamā mašīna, plīts 4 gredzenu plīts, cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns), maks. 8 cilvēki., 54 m2).

Papildu informācija: sheck in: 16: 00-20: 00; sheck out: no 09:00. Gultas veļa / dvieļi; virtuves dvieļi, tualetes papīrs, uc nav pieejams; beigu uzkopšana. Maltītes: RO: bez pārtikas; HB: brokastis - bufete, vakariņas 3 ēdienu vakariņas, salātu bārs restorānā 150 metru attālumā.

Mājdzīvnieki: pēc pieprasījuma (maksas).

Tālr. (+49) 6129 9081
Fakss: (+49) 6129 9041
www.piaunddirk.de/r/pmUh2g

Numurs:
vannas istaba
satelīta TV
Internet Wi-Fi (bezmaksas)
mini-virtuve (plīts ar 2 gredzenu plīts, ledusskapis, kafijas automāts)
balkons
grīda - paklāju un linolejs

Teritorija:
slēpju glabātuve ar boot žāvētāji
Automašīnu stāvvieta (bezmaksas)
garāža (maksas)

Izklaide un sports:
Bez maksas:
Internet Wi-Fi (ne vienmēr strādā)

Komentārs:
Atrodas tuvu veikali, restorāni un lielveikals. Laba alternatīva tiem, kuri vēlas pavadīt aktīvas slēpošanas brīvdienas ar komfortu dzīvoklī. Tiem, kas nevēlas gatavot, ir iespējams rezervēt puspansijas (brokastis un pusdienas) restorānā tuvumā. Un, protams, viesi var gatavot dzīvoklī vai apmeklēt dažādus restorānus un picērijas apkārtnē.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *