cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

DUBAIJA NO VIĻŅAS, KHALIDIYA PALACE RAYHAAN BY ROTANA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Viļņa, lidostu nodokļi.

KHALIDIYA PALACE RAYHAAN BY ROTANA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca: atrodas 40 km no Abū Dabī  starptautiskās lidostas, 160 km no Dubaijas lidostas, prestižā Abū Dabī rajonā, pie Persijas līča. Uzcelta 2010. gadā. Viesnīca 21 stāva ēka ar 443 numuriem (lielākā daļa numuru ar balkonu un skatu uz līci vai parku): classic rooms with balcony (vienistabas; skats uz viesnīcu “Emirate Palace”, balkons, maks. 3 vai 2+1 cilv., 45 m2); classic plus rooms with balcony (vienistabas; skats uz jūru un baseinu; balkons, maks. 3 vai 2+1 cilv., 50 m2);  premium rooms with balcony (vienistabas; daļējs skats uz jūru; maks. 3+1 vai 2+2 cilv., 60 m2);  premium rooms plus with balcony (vienistabas; daļējs skats uz jūru vai baseinu; maks. 3+1 vai 2+2 cilv., 60 m2);  сlassic suites (skats uz viesnīcu “Emirate Palace”, viesistaba, guļamistaba, durvis starp istabām, maks. 3 vai 2+1 cilv., 65 m2); family rooms (2 classic rooms numuri (var atrasties dažādos stāvos), maks. 6 vai 4+2 cilv., 60 m2); ir numuri cilvēkiem ar kustību traucējumiem, connected rooms, nesmēķētāju numuri. 

Tālr.:   (+971) 2657 0000
Fakss: (+971) 2657 0077
URL:    www.rotana.com/rayhaanhotelandresorts/

Pludmale: privātā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači, dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, matrači, dvieļi – bez maksas. 

Numurā: vannasistaba, fēns, halāti, čības, centrālais kondicionētājs, TV, CD/DVD atskaņotājs (pēc pieprasījuma), telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), minibārs (bezalkoholiskais, maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), tējas un kafijas pakete, numura uzkopšana un veļas nomaiņa – katru dienu,  room service (24 h, maksas pakalpojums). 

Teritorijā: 2 restorāni (1 a la carte), lounge (lobby), veģetārie ēdieni (t.sk. bez glutēna, pēc pieprasījuma), bārs, atklātais baseins (1500 m2, lielākais Abū Dabī, apsildāms ziemas sezonā), 6 konferenču zāles (maks. 200 cilv.), biznesa centrs (08:00-22:00, maksas pakalpojums), SPA centrs, skaistumkopšanas salons, frizētava, valūtas maiņa, bankomāts, veļas mazgātava, ārsta pakalpojumi, suvenīru veikals. 

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, miniklubs (4-12 g.v., 09:00-16:00, bez maksas), bērnu krēsliņi restorānā, menu restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas), menu mazuļiem.

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle, sauna, džakuzi, galda teniss, 2 skvoša laukumi, Wi-Fi (lobby).
Maksas pakalpojumi: masāža, aerobika, daivinga centrs, kanoe, banāns, 2 tenisa korti (apgaismojums, inventārs), tenisa apmācība, skvoša inventārs, ūdenssporta veidi.

Komentārs
Pirmā viesnīca Abū Dabī ar “Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana” zīmolu. Viesnīca īpaši piemērota ģimenes atpūtai kopā ar bērniem. Laba, aprīkota pludmale. Daudzveidīgs sportisko aktivitāšu piedāvājums. Laba lokācija, blakus viesnīcai daudz kafejnīcu un restorānu. Tiešā tuvumā arī lieli t/c un kultūras objekti. Viesnīcas piedāvājumā nav alkoholisko dzērienu. Reģistrējoties jāiemaksā depozīts.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *