cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, RAFAELO RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

RAFAELO RESORT 4★

Atrašanās vieta: Albānija, Shenjin

ATRAŠANĀS VIETA:

tūristu kartālā apm.1 km no SHENJIN centra, tuvākie veikali un bāri apm. 50 m viesnīca; apm. 55 km attālumā no lidostas Tirānā; autobusu pietura aptuveni 50 m no viesnīcas (sabiedriskais transports, aptuveni 1 EUR).

PLUDMALE:

Rafaello, viesnīcai piederoša, smilšaina, ar lēzenu pieieju jūrai, tieši pie viesnīcas, varat bez maksas pastaigāties pa plašo promenādi, saulessargi un zviļņi, pludmales bārs.

VIESNĪCA:

četru zvaigžņu, labiekārtota, eleganta un mūsdienīga, celta 2011. gadā, jaunais spārns superior uzcelts 2016. gadā, kā arī executive spārns tika uzcelta 2017. gadā, 458 numuri, 4 ēkas līdz 9 stāviem,12 lifti, liela, eleganta vestibila, 24 h reģistratūra, 5 restorāni: Sekcja L - zviedru galds, Vidusjūras virtuve, A + B - zviedru galds un á la carte Vidusjūras ēdieni, restorānos ir pieejami veģetārie ēdieni, 5 stars – á la carte, zivīs un jūras veltes, skats uz jūru, bērnu sēdeklīši, Pizza & Fast food – á la carte, fast food un pizza, pie pludmales, skats uz jūru, ir ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, Kolonat - à la carte, ātrās ēdināšanas veids, pie pludmales, bērnu ēdienkarte, veģetārie ēdieni, 5 bāri: Live Music dārzā, baseina bārs, Pista Coctail bārs pie pludmales, 5 zvaigznes , L sadaļa; seifs reģistratūrā, Rafaelo mini tirgus, autostāvvieta, valūtas maiņa; kongresu centrs 250 cilvēkiem; par papildus samaksu: bērnu aukle pēc pieprasījuma, veļas mazgātava; bezmaksas bezvadu internets vestibilā; dārzs; pieņem kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express.

NUMURS:

standarta: 

2-vietīgs (iespējams ievietot 1 vai 2 papildu gultas bērniem), apm. 25-30 m², labiekārtots, individuāli kontrolēta gaisa kondicionēšana, vannas istaba (duša, tualete), satelīta televīzija, balkons vai terase; 

superior: 

2-vietīgs (iespējams ievietot 1 papildus gultu), apm. 30-35 m²; moderns; standarta numura mēbelējums, jaunajā daļā; superior numurs par papildus samaksu; 

executive:

 2-vietīgs (iespējams ievietot 1 vai 2 papildus gultas), apm. 30-35 m²; moderns un grezns; standarta numura mēbelējums, jaunajā daļā; executive numurs par papildus samaksu;

 junior suite:

 2-vietīgs (iespējams ievietot 1 vai 2 papildus gultas), apm. 40-45 m²; moderns un grezns; standarta numura mēbelējums, jaunajā daļā; ar skatu uz jūru; junior suite numurs par papildus samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:

galvenais baseins neregulāras formas, saldūdens, apm. 400 m², dz. 0.9-1.6 m, baseins bērniem, saldūdens, apm. 140 m², dz. 0.9 m, 5 zvaigžņu iekštelpu peldbaseins, neregulara forma, saldūdens, apm. 98 m², dz.1,6 m. Standarta numuru viesi var izmantot tikai galveno baseinu un baseinu bērniem, kā arī saulessargus un zviļņus pie baseina bez maksas; rotaļlaukums bērniem.

VISS IEKĻAUTS:

brokastis (7.30-10.00), pusdienas (12.30-14.30), saldās uzkodas (no 16.00-17.00), vakariņas (19.30-22.00) zviedru galds kādā konkrētā restorānā; alkoholiskie dzērieni - baltais un sarkanvīns, raki, brendijs, alus un bezalkoholiskie dzērieni (10.00-22.00) noteiktā bārā; r nepieciešams valkāt aproces ''viss iekļauts''.

KONTAKTINFORMĀCIJA:

www.rafaeloresort.com

BEZMAKSAS:

pludmales serviss

Wi-Fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *