cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Zakinta-Viļņa vai Viļņa-Zakinta-Rīga, bagāža 15kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī.

Zakinta, Kefalonija un Peloponesa

1. DIENA
Dalībnieku sapulcēšanās lidostā. Tiešais lidojums uz Zakintu. Transfērs uz viesnīcu, iemitināšanās. Brīvais laiks (atkarībā no ielidošanas laika). Vakariņas, nakts miers. 

2. DIENA. AGIOS – SOSTIS – KERI – EXO CHORA – ANAFONITRIA – ZAKINTA (maršruta garums: aptuveni 90 km)
Brokastis. Pēc tam sekos brauciens uz nelielo AGIOS – SOSTIS apvidu, kur atrodas koka tilts uz mazo Cameo saliņu, kura zemestrīces rezultātā atdalījās no sauszemes. Brauciens uz KERI pussalu – salas vislielāko dienvidu daļu. Tā ir slavena ar savām mežonīgajām olīvkoku audzēm un brīnišķīgajām peizāžām. Skatu laukuma apmeklējums, no kura paveras brīnišķīgs skats uz gleznainajām klintīm un jūru. Brauciens caur šādiem kalnu ciematiem: Kiliomeno, Agios Leon, Maries. Tālāk maršruts ved uz EXO CHORA apvidu, kur varēsiet apskatīt Zakintas salā visvecāko olīvkoku. Pieturvieta grieķu tradīcijām pārpilnajā ANAFONITRIA ciematā, kur līdz pat šai baltai dienai grieķi paši spiež olīveļļu, iegūst medu un ievāc dažādus ārstniecības augus – būs iespēja nogaršot un iegādāties vietējos produktus. Skatu laukuma apmeklējums, no kura paveras aizraujošs skats uz Navagio līci – vienu no salas visievērojamāko vietu. Baltā pludmale, ko ieskauj klintis un apskalo tirkīzzila jūra, kuras dibenā atrodas nogrimuša kuģa vraks. Brauciens un salas galvaspilsētu – ZAKINTAS pilsētu, kas savulaik tika dēvēta par Austrumu Venēciju. Pastaiga pa vecpilsētu: Svētā Dionīsija baznīca, Svētā Marka laukums un Dionīsija Solomosa laukums, Aleksandra Roma iela. Brīvais laiks. Atgriešanās viesnīcā, vakariņas un nakts miers. 

3. DIENA. BRĪVAIS LAIKS/ NAVAGIO LĪCIS – ZILĀS ALAS (maršruta garums: aptuveni 30 km)
Brokastis. Brīvais laiks atpūtai pludmalei vai izvēles braucienam (par papildu samaksu uz vietas): reiss uz NAVAGIO LĪCI. Navagio pludmale ir visa pasaulē pazīstama, pateicoties nogrimušajam kontrabandistu kuģim Panagiotis, un ir atainota gandrīz uz visām, no Grieķijas sūtītām, atklātnēm. Reisa laikā uz Navagio Līci sekos arī pieturvieta pie ZILAJĀM KLINTĪM, brīvais laiks peldei. Ierašanās gleznainajā pludmalē ar vrakiem un brīvais laiks. Atgriešanās viesnīcā. Brīvais laiks. Vakariņas un nakts miers. 

4. DIENA. SENĀ OLIMPIJA - ACHAIA CLAUSS (maršruta garums: aptuveni 200 km)
Brokastis. Izvākšanās no viesnīcas. Brauciens uz ostu un pārcelšanās ar prāmi uz Killini ostu Peloponesā. Brauciens un SENĀS OLIMPIJAS apmeklējums – vienas no nozīmīgākajām arheoloģijas pieturvietām visā Grieķijā, kas ir iekļauta UNESCO sarakstā, pirmo olimpisko spēļu norises vieta, laika posmā no 776. gada pirms mūsu ēras, kā arī Zeva kulta vieta. Olimpiskā stadiona drupu fragmentu apmeklējums, kur esošos notikumus varēja vērot 35 tūkstoši skatītāju. Olīvkoku audzē atradās Zeva templis ar Fīdija statuju, un senākā Grieķijas svētvieta – Hēras templis, kura drupas mēs varam apbrīnot vēl joprojām. Olimpijā tika atrasts Homēra eposa „Odiseja” izdevuma senākā versija. Grieķijā senākā, populārā ACHAIA CLAUSS vīna pagrabiņa apmeklējums, kas ir slavens ar iespaidīgiem dzērienu krājumiem, aptuveni 7500 tonnu apmērā. Populārā Mafrodafni vīna degustācija. Šo vīna pagrabiņu savulaik tika apmeklējuši gan Oto fon Bismarks, gan Austrijas imperatore Sisī, gan arī Aleksandrs Flemings. Pārcelšanās ar prāmi uz Kefaloniju. Brauciens uz viesnīcu, apmešanās, vakariņas un nakts miers. 

5. DIENA. SVĒTĀ GERASIMA KLOSTERIS – DROGARATI ALA – MELISSANI EZERS – MYRTOS PLUDMALE (maršruta garums: aptuveni 80 km)
Brokastis. Brauciens un XVI gadsimtā celtā, salas aizbildņa, SVĒTĀ GERASIMA KLOSTERA apmeklējums, kur atrodas unikāls ikonostass un svētā relikvijas. Vizīte uz vīna ražotni un tipiskā Kefalonijas „Robola” vīna degustācija. Pēc DROGARATI SALAS apmeklējums, kas ir viena no interesantākajām vietām Grieķijā. Sala ir ļoti milzīga, tā ir koncertzāles lielumā, tostarp arī šajā sakarā tiek izmantota, ņemot vērā tajā esošo, teicamo akustiku. Brauciens un reiss ar laivām pa spokaino, MELISSANI pazemes sālsezeru. Tā teritorijā tika atklāti Mīnojiešu civilizācijas artefakti, - lampādas un nimfu figūriņas, un ezeru nosauca par godu vienai no nimfām – Melissani. Brauciens uz austrumu piekrasti – Agia Efimia ciematu, brīvais laiks pusdienu pauzei (katrs pusdieno pēc saviem ieskatiem). Pēc tam brīvais laiks MYRTOS pludmalē. Kristāldzidrais tirkīzzilais ūdens dāvās veldzējuma un relaksācijas brīdi, pēc pavadītās ekskursijas dienas. Reitingu ziņā, šī pludmale ir viena no viskaistākajām pludmalēm Eiropā, šeit pat tika uzņemtas melodrāmas „Kapteiņa Korelli mandolīna” ainas, kurās piedalījās Nikolass Keidžs un Pēnelope Krūza. Atgriešanās viesnīcā, vakariņas un nakts miers. 

6. DIENA. BRĪVAIS LAIKS/ ITAKA (maršruta garums: aptuveni 70 km)
Brokastis. Brīvais laiks atpūtai pludmalē vai arī izvēles ekskursijai (par papildu samaksu uz vietas): reiss uz ITAKU – valdnieka Odiseja salu – mītiem apvītu, kalnainu, ar mājīgām pludmalēm, kas atrodas kristāldzidra ūdens ieskāvumā. Programmā ir ietverta pastaiga pa salas galvaspilsētu Vathi, kā arī arheoloģijas muzeja apmeklējums. Brīvais laiks. Brauciens uz Stavros ciematu, kurš ir izslavēts ar saviem vietējiem saldumiem. Pastaiga pa brīnišķajām ieliņām līdz Odiseja piemineklim. Brauciens uz Kioni – salas vislielāko kūrortu. Apburošais apvidus atrodas Itakas ziemeļaustrumu apgabalā, gleznainā līcī. Brīvais laiks. Atpakaļceļš uz Kefaloniju. Atgriešanās viesnīcā, vakariņas un nakts miers. 

7. DIENA. LAGANASA – MARATONISI (maršruta garums: aptuveni 130 km)
Brokastis. Izvākšanās no viesnīcas. Pārcelšanās ar prāmi uz Zakintu. Reiss pa LAGANASAS līci un apkārtbrauciens ap MARATONISI saliņu, kur ligzdošanas, laikā ir iespējams skatīt slavenos jūras bruņurupučus Caretta caretta, to dabīgajā vidē. Peldēšanās pieturvietas (atkarībā no laika apstākļiem): noslēpumaino Keri salu tuvumā un neapdzīvotas salas piekrastē. Transfērs uz viesnīcu, iemitināšanās, vakariņas un nakts miers. 

8. DIENA.
Brokastis. Izvākšanās no viesnīcas. Brīvais laiks (atkarībā no izlidošanas laika). Transfērs uz lidostu un tiešais lidojums uz Rīgu. Tiem, kuri vēlēsies pagarināt atpūtas tūri: brokastis, izvākšanās, brauciens uz lidostu un transfērs uz izvēlēto viesnīcu. 
 

IEKĻAUTS TŪRES MAKSĀ:
7 naktis**/*** viesnīcās: 4 Zakintā, 3 Kefalonijā; 2-vietīgi numuri (iespējams novietot 1 papildu gultu) ar vannas istabām • ēdināšana: 7 brokastis un 7 vakariņas • lidojums • brauciens tūrisma autobusā  

PIEZĪMES:
Uz vietas veicamie obligātie maksājumi: ieejas biļetes apmeklējamos objektos, vietējais gids, degustācijas: aptuveni 68 EUR; prāmja biļešu cena virzienā: Zakinta – Peloponesa – Kefalonija – Zakinta aptuveni 70 EUR; obligātais tūrisma nodoklis (tiek maksāts uz vietas viesnīcā): 0,5 – 5 EUR/dienā/ numurs/ atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Izvēles braucienu cenas: reiss uz Navagio līci un Zilajām alām: aptuveni 35 EUR; reiss uz Itakas salu: aptuveni 45 EUR.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *