cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ALBĀNIJA, ROYAL G 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

ROYAL G 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ļoti labi 8.9/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca ROYAL G

Albānija \ Duresa

Moderna un eleganta, ideāla vieta romantiskai un greznai atpūtai. Skaisti un stilīgi interjeri, kā arī komfortabli un plaši viesnīcas numuri apmierinās pat visprasīgāko viesu vēlmes, bet viesnīcas restorānā albāņu virtuves cienītāji varēs atrast savai gaumei tīkamus ēdienus. Līdzās viesnīcai atrodas brīnišķīga, smilšu pludmale ar bezmaksas servisa pakalpojumiem, un tikai dažu minūšu gājiena attālumā atrodas Duresi (Durres) rosīgais centrs, kur atrodas daudzi klubi, bāri un restorāni.

Piedāvājuma priekšrocības
  • ideāli piemērots pāriem
  • moderns un elegants interjers
  • netālu no Duresi centra
  • atrodas pludmales tuvumā
Atrašanās vieta

aptuveni 2,5 km attālumā no Duresi (Durres) centra, tuvākie veikali un bāri – aptuveni 200 metru attālumā no viesnīcas; aptuveni 33 km attālumā no Tirānas lidostas; autobusu pietura – aptuveni 100 metru attālumā no viesnīcas (brauciena cena līdz Duresi (Durres) centram apmēram 0,5 EUR).

Pludmale

publiskā, smilšu, laidena piekļuve jūrai, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi un atpūtas krēsli - zviļņi, dvieļi par atsevišķu samaksu.

Viesnīca

četrzvaigžņu, eleganta un moderna, uzbūvēta 2018. gadā, 88 numuri, 1 ēka, 6 stāvi, 4 lifti, plašs vestibils, reģistratūra strādā visu diennakti, restorānā – ēdināšana zviedru galds un á la carte, albāņu, itāļu un Vidusjūras virtuve, pieejami arī veģetārie ēdieni, bārs; terase ar skatu uz jūru, autostāvvieta; reģistratūrā pieejams bezmaksas bezvadu internets; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs
  • standarta: 2 – vietīgs, elegants, platība ~ 24 m², individuālas vadības kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), bezvadu internets, satelīttelevīzija, telefons, seifs, ledusskapis, bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, veicot iepriekšēju pasūtījumu līdz ierašanās dienai; skats uz dārzu;
  • standarta ar sānu skatu uz jūru: 2-vietīgs., elegants, platība ~ 30 m², iekārtojums kā standarta numurā, papildu: balkons (galdiņš un krēsli), sānu skats uz jūru; par atsevišķu samaksu: standarta numurs ar sānu skatu uz jūru.
Sports un izklaides

taisnstūrveida baseins, saldūdens, platība ~ 180 m², dziļums 0,5-1,3 metri, līdzās baseinam atrodas bezmaksas saulessargi un atpūtas krēsli - zviļņi (ierobežotā skaitā), dvieļi par atsevišķu samaksu.

Viss iekļauts

brokastis (7.30-10.30), pusdienas (12.30-14.00), vakariņas (19.30-21.00), ēdināšana zviedru galds, uzkodas restorānā (16.00-17.00); noteiktā bārā var baudīt bezalkoholiskos un vietējos alkoholiskos dzērienus (10.00-22.30).

Bezmaksas
  • pludmales serviss
  • Wi-Fi
Albānija — Duresa

Duresa atrodas Adrijas jūrā, ir viens no svarīgākajiem Albānijas tūrisma centriem un otrā lielākā Albānijas pilsēta. Tās garā vēsture, sasniedzot viduslaikus, kopš romiešu laikiem ir saglabājusi daudz interesantu pieminekļu. Šeit jūs varat redzēt viduslaiku pilsētas sienu, romiešu foruma un amfiteātra drupas, kā arī romiešu II gs termu drupas. Varat doties arī uz Arheoloģijas muzeju ar modernu izstādi, kas veltīta senlaiku kultūrai.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *