cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MADEIRA NO VIĻŅAS, AQUA NATURA BAY (EX. MONIZ SOL) 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Viļņa – Madeira, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Madeira - Viļņa.

AQUA NATURA BAY (EX. MONIZ SOL) 4★

ATRAŠANĀS VIETA:
salas ziemeļrietumu daļā, uz jūras kraujas, apm. 200 m no Porto Moniz centra ar restorāniem un veikaliem, apm. 65 km no Santa Krusas lidostas.

PLUDMALE:
dabiskie lavas baseini, (ieeja par papildu samaksu: apm. 1,5 EUR, bērniem līdz 3 gadu vecumam bez maksas), betona sauļošanās platformas, pieeja ūdenim pa trepēm, apm. 150 m attālumā no viesnīcas, var aiziet pa ietvi, bezmaksas saulessargi un zviļņi.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu, celta 2001. gadā, 46 istabas, 1 ēka, 4 stāvi, 2 lifti, vestibils, diennakts reģistratūra, Butio restorāns - zviedru galds un à la carte, vietējie un internacionālie ēdieni; paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, bārs 1863, bagāžas uzglabāšana, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: apkalpošana numurā, veļas mazgātava, autostāvvieta; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

NUMURS:
standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 20 m², labiekārtots, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), bezvadu internets, TV, telefons, seifs (par papildu samaksu: apm. 1,5 EUR/dienā); papildus jaunlaulātajiem: ziedu pušķis, augļu grozs un dzirkstošā vīna pudele; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli, veļas žāvētājs); skats uz jūru.

SPORTS UN IZKLAIDE:
iekštelpu baseins, saldūdens, apm. 70 m², dziļums 0,75-1,4 m, pie baseina bezmaksas zviļņi un dvieļi; galda teniss, spēļu telpa - šahs, dambrete, kārtis; trenažieru zāle, džakuzī, sauna, hamāms; neliels rotaļu laukums bērniem.

VISS IEKĻAUTS:
brokastis (7.00-11.00) zviedru galds, pusdienas (12.30-14.00) un vakariņas (18.30-21.00) tiek pasniegtas uz galda restorānā; vieglas uzkodas, kafija, tēja (16.00-17.00); neierobežoti bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni (11.00-22.00) bārā.

BEZMAKSAS:
pludmales serviss
Wi-Fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *