cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MADEIRA, ROCAMAR & ROYAL ORCHID 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Funšala, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Funšala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 2€ dienā katrai personai.

ROCAMAR & ROYAL ORCHID 4★

Atrašanās vieta: Madeira, Canico
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Madeiras dienvidu piekrastē uz klints, CANIÇO DE BAIXO tūrisma rajona centrā, apm. 300 m no mini tirgus un apm. 2 km attālumā no lielveikala, apm. 11 km attālumā no salas galvaspilsētas Funšalas, apm. 9 km attālumā no Santa Krusas lidostas, netālu no viesnīcas autobusa pietura, ērta piekļuve Funšalai; 4 reizes dienā bezmaksas viesnīcas mini autobuss uz Funšalas centru un 3 reizes dienā mini autobuss atpakaļ (izņemot sestdienas un svētdienas).

PLUDMALE:
Reis Magos, publiska, akmeņaina, apm. 800 m no viesnīcas.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu komplekss pēc pilnīgas atjaunošanas 2006. gadā daļēji tika atjaunots 2018./2019. gadā (jauna avārijas izeja restorāna ēkā, flīžu daļēja nomaiņa, jauns dārzs), kopā 197 numuri Rocamar un Royal Orchid daļās 2 ēkās; gaitenis, diennakts reģistratūra, restorāns Rocamar - zviedru galds, paredzēti bērnu krēsli, bārs pie restorāna, Rocky Bar, baseina bārs, TV telpa, konferenču telpa, bezmaksas bezvadu internets vestibilā un bārā; par papildu samaksu: piekļuve internetam reģistratūrā (3 EUR/h), veļas mazgātava; viesnīcā ir līmeņu atšķirības un kāpnes, tāpēc tā nav ieteicama personām ar invaliditāti; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.

NUMURS:
standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), Rocamar daļā, apm. 25 m², gaumīgi mēbelēts, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs (par papildu samaksu: 8 EUR/ned., ķīla: 5 EUR); ledusskapis; papildus jaunlaulātajiem: augļu grozs un pudele dzirkstošā vīna pēc ierašanās; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadiem pēc pieprasījuma; balkons vai terase (galds un krēsli); skats uz kalniem; numurs ar skatu uz jūru par papildu samaksu; studio: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu) Royal Orchid daļā, apm. 30 m², aprīkojums kā standarta numurā, papildus virtuves stūrītis, skats uz jūru; studijas tipa numuri par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
baseins, saldūdens, apm. 68 m², dziļums līdz 1,5 m; dabiskais peldbaseins (atvērts atkarībā no laika apstākļiem), jūras ūdens, apm. 100 m², dziļums līdz 1,5 m, baseins bērniem, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi, dvieļi; iekštelpu baseins, saldūdens, apsildāms; džakuzi, sauna, tvaika pirts, spēļu istaba, trenažieru zāle (bez maksas no 10.00-18.30); par papildu samaksu: biljards, masāža; profesionālais niršanas klubs Atalaia viesnīcas ēkas Royal daļā.

VISS IEKĻAUTS (par papildu samaksu):
brokastis (7.30-10.30), pusdienas (12.30-14.30), vakariņas (18.00-22.00) zviedru galds restorānā Rocamar; pie ēdienreizes vīns vai alus, kā arī karstie un aukstie dzērieni; uzkodas, salāti, kafija, tēja, cepumi, saldējums noteiktā bārā (11.00-18.00); bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni noteiktā bārā (11.00-22.00).

BEZMAKSAS:
Wi-Fi
mini autobuss uz centru

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *