cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

KIPRA, ST. NICOLAS ELEGANT RESIDENCE APTS 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

ST. NICOLAS ELEGANT RESIDENCE APTS 4★

Atrašanās vieta: Kipra, Pafosa
Viesnīca:

Atrodas 134 km no Larnakas lidostas, 1,5 km no Pafas pilsētas centra, 8 km no pludmales.

Uzcelta 2009. gadā.
Viesnīca – divdesmit piecu 2 stāvu un 3 stāvu korpusu komplekss, kopā 171 numurs (ar skatu uz baseinu vai apkārtni): studios rooms (vienistabas; aprīkots virtuves bloks, balkons, 1 divvietīgā gulta; papildu gulta nav paredzēta, maks. 2 cilv., 50 m2); one bedroom apartments (guļamistaba ar durvīm, viesistaba ar aprīkotu virtuves bloku; 1 divvietīgā gulta, papildu gulta – izvelkamais dīvāns, maks. 4 cilv., 65 m2); two bedroom apartments (2 guļamistabas ar durvīm, viesistaba ar aprīkotu virtuves bloku; 1 divvietīgā gulta + 2 vienvietīgās gultas, papildu gulta – izvelkamais dīvāns, maks. 6 cilv., 85 m2); town houses (divstāvu numurs: 1. stāvā viesistaba ar aprīkotu virtuves bloku; 2. stāvā: 2 guļamistabas ar 2 dušām; 1 divvietīgā gulta + 2 vienvietīgās gultas, papildu gulta - izvelkamais dīvāns, maks. 6 cilv., 90 m2).


Pludmale:

Smilšu. Trasnsports uz pludmali viesnīcas viesiem (1 reizi dienā līdz Coral Bay un 2 reizes dienā līdz Harbour). Atpūtas krēsli, saulessargi – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli un saulessargi – bez maksas.

Numurā:

Vannasistaba, fēns (pēc pieprasījuma, bez maksas), centrālais kondicionētājs (bez maksas), TV, Wi-Fi (bez maksas), tējas un kafijas pakete (bez maksas), mazs ledusskapis (bez maksas), gludeklis un gludināmais dēlis, seifs (bez maksas), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – katru 4. dienu.

Teritorijā:

Restorāns, bārs, 4 atklātie baseini, segtais baseins, Wi-Fi (bez maksas), konferenču zāle (maks. 30 cilv.), veikals, autostāvvieta.

Bērniem:

Baseins, rotaļlaukums, menu (maksas pakalpojums) un krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports:

Bez maksas: trenažieru zāle, basketbols, tenisa korts.
Maksas pakalpojumi: sauna, masāža.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *