cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MADEIRA, PORTO SANTA MARIA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Funšala, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Funšala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 2€ dienā katrai personai.

PORTO SANTA MARIA 4★

Atrašanās vieta: Madeira, Funšala
ATRAŠANĀS VIETA:
apm. 500 m no Funšalas centra, apm. 200 m no vecpilsētas, blakus pilsētas parkam, tuvākie veikali un bāri atrodas apm. 50 m no viesnīcas; apm. 17 km no Santa Krusas lidostas, netālu no trošu vagoniņa uz Montē kalnu ar botānisko dārzu (apm. 16 EUR/turp un atpakaļ).

PLUDMALE:
Praia Formosa, publiska, akmeņaina, stāva piekļuve jūrai, apbalvota ar Zilā Karoga sertifikātu, apm. 6 km attālumā no viesnīcas, bez pludmales servisa.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu, eleganta un stilīga, 146 numuri, 1 ēka, 3 stāvi, mazs, elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns Arsenal - zviedru galds un á la carte, 2 bāri: Captain’s Bar un pie baseina; bezmaksas interneta pieslēgums reģistratūrā un bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās, konferenču telpa 60 cilvēkiem, terase ar skatu uz pilsētu un ostu; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; viesnīca uzņem viesus, kas ir vecāki par 16 gadiem.

NUMURS:
studio: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļvietu – dīvānu), elegants, apm. 24 m², individuāli regulējams gaisa kondicionētājs, vannas istaba (vanna, tualete; fēns), virtuvīte, bezvadu internets, satelīta TV, telefons, kafijas/tējas komplekts, iPod dokstacija; par papildu samaksu: seifs; papildus jaunlaulātajiem: ziedu pušķis un dzirkstošā vīna pudele; balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu un ielu, skats no sāna uz jūru par papildu samaksu; numuru savienojumi pēc pieprasījuma; junior suite: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu - dīvāns), elegants un stilīgs, apm. 40 m², guļamistaba un dzīvojamā istaba, aprīkots kā studio tipa numurs; skats no sāna uz jūru, "junior suite" numurs pēc iepriekšēja pasūtījuma, par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
baseins, apm. 200 m², iekštelpu baseins, apm. 200 m², apsildāms, pie baseina bezmaksas zviļņi un dvieļi, 3 džakuzi; biljards, dzīvā mūzika; Wellness centrs: bez maksas: fitness, sauna, trenažieru zāle, par papildu samaksu: masāža.

ĒRTĪBAS INVALĪDIEM

BEZMAKSAS:
Wi-Fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *