cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, CASA DURRES 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

CASA DURRES 3★

Atrašanās vieta: Albānija, Golem

Atrašanās:

Apm. 2 km no GOLEMAS centra, tuvākie veikali un bāri apm. 100 m no viesnīcas; apm. 14 km no Duresas; apm. 45 km no Tirānas lidostas.

Mājīgā un pilnībā atjaunotā viesnīca aicina Jūs uz romantisku atpūtu mierīgā un klusā vietā. Paredzēta tikai pieaugušajiem. Piedāvā modernus interjerus un komfortablus numurus. Viesnīcas teritorijā ir bārs, bet restorānā pasniedz albāņu un internacionālās virtuves ēdienus. Blakus viesnīcai atrodas smilšu pludmale ar bezmaksas servisu, tāpat arī varēsiet atpūsties pie viesnīcas baseina ar krāsainu kokteili.

Piedāvājuma priekšrocības

  • Tikai pieaugušajiem (18+)
  • Ieteicams pāriem
  • Pilnībā atjaunota 2018. gadā
  • Mūsdienīgi un eleganti interjeri

Pludmale

Golema, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 250 m attālumā no viesnīcas, jāpāriet uz otru ielas pusi, bezmaksas saulessargi un zviļņi.

Viesnīca

Trīs zvaigžņu, mūsdienīga, celta 2000. gadā, pilnībā atjaunota 2018. gadā, 42 numuri, 1 ēka, 4 stāvi, lifts, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns - zviedru galds, albāņu un internacionālā virtuve, paredzēti veģetārie ēdieni, baseina bārs; valūtas maiņas punkts, terase ar skatu uz dārzu, dārzs; bezmaksas bezvadu internets; viesnīcas teritorijā ir atšķirības līmeņos un kāpnes - nav ieteicams personām ar ierobežotām pārvietošanās spējām; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express; viesnīca uzņem viesus, kas vecāki par 18 gadiem.

Numurs

Standarta: 2-vietīgs, apm. 19 m², moderns, individuāli regulējama gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), bezvadu internets, satelīta TV, ledusskapis, seifs; balkons (galds un krēsli), skats uz dārzu vai ielu; superior: 2-vietīgs, apm. 20 m², elegants un moderns, aprīkojums kā standarta numurā; superior numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide

Baseins, saldūdens, neregulāras formas, apm. 100 m², dziļums 0,6-1,7 m, pie baseina bezmaksas saulessargi un zviļņi.

Viss iekļauts

Brokastis (7.30-10.00), pusdienas (12.30-14.30) un vakariņas (19.30-21.30) zviedru galds restorānā; uzkodas (16.00-17.30); bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni (10.00-23.00) bārā pie baseina.

Bezmaksas

  • Pludmales serviss
  • Wi-Fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *