cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRANKANĀRIJA, BEVERLY PARK 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

BEVERLY PARK 3★

Atrašanās vieta: Grankanārija
Lielisks piedāvājums aktīvai atpūtai ģimenes vai draugu lokā. Viesnīca atrodas lielā, sakoptā dārzā netālu no smilšu pludmales mazā līcī, piedāvā Viesiem plašus un ērtus ģimenes numurus. Atpūtas atmosfēra, trīs baseini, vietas sporta spēlēm garantē, ka bērniem tā uzreiz iepatiksies. Savukārt pieaugušie varēs atpūsties Wellness centrā, pēc tam Viesi atradīs kulinārijas gardumus lieliskā restorānā ar internacionālo virtuvi un 2 bāros, kas piedāvā gardus alkoholiskos kokteiļus un desertus. Dzīvīgās Playa del Ingles tuvums garantē augstākā līmeņa vakara izklaidi.

Atrašanās vieta
Playa del Ingles viesnīcu rajonā, apm. 800 m no PLAYA DEL INGLES centra, apm. 300 m attālumā no viesnīcas atrodas iepirkšanās centrs, veikali, restorāni un bāri, apm. 1 km no San Agustin, apm. 5 km attālumā no Maspalomas kāpām; apm. 25 km attālumā no Las Palomas lidostas; autobusu pietura apm. 50 m attālumā no viesnīcas.

Pludmale
Playa del Veril, publiska, smilšu, apm. 100 m attālumā no viesnīcas, līdz pludmalei var nokļūt pa ietvi, saulessargi un zviļņi par papildu samaksu (aptuveni 12 EUR/komplekts/diena); Playa del Ingles, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 1800 m no viesnīcas, piekļuve pludmalei pa promenādi, saulessargi un zviļņi par papildu samaksu (apm. 12 EUR/komplekts/diena).

Viesnīca
trīs zvaigžņu, labi kopta, celta 1970. gadā, daļēji atjaunota 2006. gadā, 469 numuri, 1 ēka, 8 stāvi, 3 lifti, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli, veģetārie ēdieni, 2 bāri: uzkodu bārs un atpūtas bārs; autostāvvieta, TV stūrītis, valūtas maiņas punkts, suvenīru veikals, kiosks; terase ar skatu uz dārzu un baseinu, dārzs; par papildu samaksu: seifs reģistratūrā, bezvadu internets (apm. 1,5 EUR/h, apm. 5 EUR/diena, apm. 20 EUR/nedēļa), ārsts pēc izsaukuma, veļas mazgātava, frizētava; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express.


Numurs

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 18 m², plašs un elegants, ar gaisa kondicionētāju (jūlijs-septembris), vannas istaba (vanna, duša, tualete), satelīta TV, telefons; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); skats uz jūru par papildu samaksu; ģimenes: 4-vietīgs, 36 m², guļamistaba un dzīvojamā istaba, aprīkojums kā standarta numurā; ģimenes numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide
3 baseini: saldūdens, divi apm. 250 m², dziļums apm. 0,9-1,55 m, hidromasāža, baseins, saldūdens, apm. 150 m², dziļums 0,9-1,55 m, ziemas sezonā apsildīts, 2 baseini bērniem, saldūdens, apm. 16 m², dziļums 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi un matrači; tenisa korts (apgaismojuma un nomas aprīkojums par papildu samaksu), galda teniss, ūdens polo, loka šaušana; mini klubs (4-12 gadi, atvērts no 10:00-13:00), izklaide bērniem un pieaugušajiem; par papildu samaksu: mini golfs, biljards, ūdens sporta veidi pludmalē; Wellness centrs: bez maksas: fitnesa zāle; par papildu samaksu: masāža, sauna, sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *