cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

GRANKANĀRIJA, GLORIA PALACE AMADORES THALASSO 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

GLORIA PALACE AMADORES THALASSO 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Grankanārija
Augstākā klase ar izcilu atrašanās vietu, kas ir viesnīcas galvenā priekšrocība, tā ir ideāli piemērota romantiskai atpūtai. Integrēta masīvajās piejūras klintīs, atšķiras ar mūsdienu arhitektūru. Ēkas, kas rotātas ar dabisko akmeni, lieliski iederas klinšu terasēs. No skaisti iekārtotajiem gleznainajiem baseiniem varat apbrīnot pasakainos skatus uz okeānu un saulrietus. Modernajos numuros un greznajos "suite" numuros ir moderns, minimālisma dizains un skaists skats uz jūru. Šeit atrodas arī spa centrs ar bagātīgu masāžas veidu izvēli, ar izcilu talaso (thalasso) baseinu, kas izmanto jūras ūdens terapeitiskās īpašības. 2019. gadā viesnīca saņēma ITAKAS BURU par sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Atrašanās vieta:

uz jūras kraujas, starp 2 pludmalēm; apm. 1 km no PUERTORIKO centra, netālu no veikaliem, restorāniem un bāriem, apm. 12 km no Puerto de Mogan, aptuveni 21 km attālumā no Playa del Ingles; apm. 49 km no Las Palmas lidostas; autobusu pietura apm. 200 m no viesnīcas (aptuveni 4 EUR/Playa del Ingles).

Pludmale:

Puertoriko, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 300 m attālumā no viesnīcas, nokļūšana ar panorāmas liftu, līdz pludmalei var aiziet pa pludmales promenādi, saulessargi un zviļņi par papildu samaksu (apm. 12 EUR/komplekts); Amadores pludmale, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 500 m attālumā no viesnīcas, nokļūšana ar panorāmas liftu, līdz pludmalei var aiziet pa pludmales promenādi, saulessargi un zviļņi par papildu samaksu (apm. 12 EUR/komplekts).

Viesnīca:

četru zvaigžņu, eleganta un stilīga, uzcelta 2003. gadā, 396 numuri, 2 ēkas dažādos līmeņos, 8 stāvi, 8 lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, ēdienu gatavošanas šovi, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, bāri: Paseo, uzkodu bārs, klavieru bārs vestibilā, baseina bārs, suvenīru veikals, mini tirgus, aptieka, autostāvvieta; konferenču centrs 250 cilvēkiem, terase ar skatu uz okeānu, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: interneta pieslēgums (apm. 6 EUR/h), diennakts apkalpošana numurā, aukle bērniem, frizētava; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 47 m², moderns un elegants, individuāli regulējama gaisa kondicionēšana, vannas istaba (vanna, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, bezvadu internets, kafijas/tējas komplekts; par papildu samaksu: seifs (apm. 2,5 EUR/diena), mini bārs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli); skats uz jūru; superior: aprīkojums kā standarta numurā, papildus katram bezmaksas ieeja iekštelpu baseinā talaso (thalasso) centrā (2 stundas diennaktī); superior numurs par papildu samaksu; suite: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļvietu, tikai personām, kuras vecākas par 18 gadiem), apm. 82 m², elegants un grezns, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna, duša, tualete; fēns), viesistaba un atsevišķa guļamistaba; aprīkojums kā standarta numurā, papildu peldmēteļi un čības; terase (galds un krēsli), skats uz jūru; papildus katram bezmaksas ieeja iekštelpu baseinā talaso (thalasso) centrā (2 h/diena), kā arī saunā un trenažieru zālē; "suite" numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

2 baseini: saldūdens, katrs apm. 340 m², dziļums apm. 1,4 m, sezonāli apsildāms, baseins bērniem, apm. 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi, dvieļi pret ķīlu (apm. 10 EUR; apmaiņa: 1 EUR); uz sauļošanās terases paredzēta vieta nūdistiem; galda teniss, šautriņas, loka šaušana; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), diskotēka, amfiteātris, klavieru bārs vestibilā, izklaide pieaugušajiem un bērniem; par papildu samaksu: tenisa korts (apm. 11 EUR/h, raketes un bumbas pret ķīlu: 10 EUR) ar apgaismojumu (apm. 3 EUR/h), biljards; ūdens sporta veidi pludmalē; talaso (thalasso) centrs (viesiem, kas vecāki par 16 gadiem): iekštelpu baseins, sālsūdens, apm. 50 m², dziļums līdz 1,4 m, hidromasāža; fitnesa centrs, sauna, tvaika pirts, ūdens vannas, masāža, procedūras izmantojot šokolādi un vīnu, manikīrs, pedikīrs - viesnīcas Viesiem 10% atlaide; apm. 4 km attālumā no viesnīcas 18 bedrīšu Tauro Golf golfa laukums, apm. 7 km – Salobre Golf.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *