cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir diskotēka

GRANKANĀRIJA, GLORIA PALACE ROYAL & SPA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

GLORIA PALACE ROYAL & SPA 4★

viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Grankanārija, Puertoriko
Fantastiska viesnīca neparastā vietā! Atrodas uz jūras kraujas ar skaistu skatu uz Amadores līci, un tai ir ļoti labs apkalpošanas līmenis, kā arī profesionāls personāls. Viesnīcas lepnums ir lielisks "infinity” tipa baseins, kas rada savienojuma ilūziju ar apvāršņa līniju un robežas pazušanu starp ūdeni un debesīm. Tā ir iecienīta vieta Viesiem, kas novērtē viesnīcas spa centra augsto pakalpojumu līmeni ar talaso (thalasso) baseinu un kārdinošu procedūru klāstu. Nākamā viesnīcas priekšrocība - lieliska ēdiena un savas cenas vērts visaptverošs komplekts "viss iekļauts” (All Inclusive). Eleganti interjeri, moderns dizains un komfortabli numuri uzsver šīs vietas unikalitāti un ir pelnījuši vairāk nekā oficiālās četras superior zvaigznes. 2019. gadā viesnīca saņēma ITAKAS BURU par sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Atrašanās vieta:

uz jūras kraujas, apm. 1 km attālumā no Puertoriko centra, Playa de los Amadores viesnīcu rajonā, netālu no veikaliem, restorāniem, apm. 18 km no Puerto de Mogan, aptuveni 21 km attālumā no Playa del Ingles; apm. 49 km no Las Palmas lidostas; autobusu pietura apm. 200 m attālumā no viesnīcas (aptuveni 4 EUR/Playa del Ingles).

Pludmale:

Amadores, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 300 m attālumā no viesnīcas, līdz okeāna līmenim nokļūšana ar panorāmas liftu, varat aiziet pa ielu, saulessargi; Puertoriko, publiska, smilšu, piešķirts Zilā Karoga sertifikāts, apm. 1 km attālumā no viesnīcas, līdz pludmalei var aiziet pa promenādi; saulessargi un zviļņi pludmalēs par papildu samaksu (apm. 12 EUR/komplekts).


Viesnīca:

četru zvaigžņu superior, grezna un stilīga, celta 2008. gadā, 197 numuri, piecstāvu ēka, deviņi lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, Kaia - à la carte, apkalpo viesmīļi, internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli, vestibila bārs, bārs Show Hall, uzkodu bārs pie baseina, baseina bārs; valūtas maiņas punkts, mini tirgus, suvenīru veikals, autostāvvieta; konferenču centrs 250 cilvēkiem, terase ar skatu uz okeānu, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: apkalpošana numurā, aukle bērniem, frizētava: tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Diners Club.


Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 42 m², elegants, individuāli regulējams gaisa kondicionētājs, vannas istaba (vanna ar dušu, tualete; fēns, peldmēteļi, čības), bezvadu internets, satelīta TV, telefons, kafijas/tējas komplekts, ūdens pudele ierašanās dienā; par papildu samaksu: seifs (aptuveni 2,5 EUR/diena), mini bārs (pēc pieprasījuma); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli); skats uz jūru; suite: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļvietu - izvelkamo dīvānu), apm. 70 m², guļamistaba un viesistaba (var būt 2 līmeņos), aprīkojums kā standarta numurā; "suite" numurs par papildu samaksu.


Sports un izklaide:

baseins, saldūdens, apsildāms sezonas laikā, ar ainavu, apm. 650 m², dziļums 1,4 m, hidromasāža, strūklaka; Aquarium, saldūdens, apm. 150 m², dziļums 1,4 m, 2 baseini bērniem, dziļums 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi, dvieļi (5 EUR/ķīla; 1 EUR nomaiņa); galda teniss, loka šaušana, šautriņas, ūdens aerobika; bērnu rotaļu istaba, mini klubs (4-12 gadi), klavieru bārs, diskotēka, sporta izklaide pieaugušajiem un bērniem; par papildu samaksu: biljards; golfa laukumi netālu no viesnīcas: Tauro Golf apm. 4 km attālumā no viesnīcas, Salobre Golf apm. 7 km, Meloneras Golfa apm. 12 km, International Maspalomas Golf apm. 15 km.

SPA:

moderns spa centrs Royal - bez maksas: talasoterapijas baseins, džakuzi, sauna, turku pirts, skotu duša, fitnesa centrs; par papildu samaksu: frizētava, skaistumkopšanas salons Estilo Estetica, 5 procedūru telpas, sejas un ķermeņa procedūras, pīlings izmantojot ingveru un jūras sāli, reiki, masāža, manikīrs, pedikīrs.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *