cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRANKANĀRIJA, MIRADOR MASPALOMAS BY DUNAS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

MIRADOR MASPALOMAS BY DUNAS 3★

Atrašanās vieta: Grankanārija, Maspaloma
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Pilnībā atjaunota viesnīca ar brīnišķīgu atpūtas atmosfēru, ideāla izvēle ģimenes atpūtai. Daudz izklaižu bērniem: lieliski baseini, rotaļu laukums un bērnu rotaļu istaba, mini klubs, izklaides. Funkcionāli iekārtoti numuri ir pieejami standarta vai ģimenes versijā. Viesnīca piedāvā bezmaksas transfēru uz skaisto Maspalomas pludmali ar tās slavenajām kāpām, kas ir Grankanārijas vizītkarte.

Atrašanās vieta:

uz kalna, apm. 3,5 km no MASPALOMAS centra, pie ceļa, apm. 100 m no lielveikala, apm. 500 m attālumā no El Tablero iepirkšanās centra; apm. 35 km no Las Palmas lidostas; autobusu pietura apm. 200 m no viesnīcas (apm. 3 EUR/centrs).

Pludmale:

Maspalomas, publiska, paredzēta nūdistu zona, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, piešķirts Zilā Karoga sertifikāts, apm. 4 km attālumā no viesnīcas, līdz pludmalei var aiziet pa ceļu, bezmaksas transfērs viesnīcas mini autobusā (4 reizes dienā), saulessargi, zviļņi un matrači par papildu samaksu (aptuveni 12 EUR/komplekts).

Viesnīca:

trīs zvaigžņu, labiekārtota, uzcelta 1998. gadā, atjaunota 2017. gadā, 436 numuri, 6 ēkas, 6-7 stāvi, 9 lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns - ēdināšana, zviedru galds, spāņu un internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli, veģetārie ēdieni; baseina bārs, vestibila bārs; valūtas maiņas punkts, bankomāts, bagāžas uzglabāšana; terase ar skatu uz baseinu, neliels dārzs; bezmaksas bezvadu internets visā viesnīcā; par papildu samaksu: interneta kafejnīca (apm. 1 EUR/15 min.), aukle bērniem, veļas mazgātava, automašīnu noma; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 30 m², labiekārtots, vannas istaba (vanna vai duša, fēns, tualete), satelīta TV, telefons, bezvadu internets, ledusskapis, ventilators; par papildu samaksu: seifs; bezmaksas bērnu gultiņa bērnam līdz 2 gadiem; balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz baseinu par papildu samaksu; ģimenes: 3-vietīgs (var novietot papildus 1 guļamvietu), 40 m², guļamistaba un viesistaba, aprīkojums kā standarta numurā; ģimenes numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

2 baseini, atdalīti ar tiltu, apsildāmi sezonā, saldūdens, dziļums 1,2 - 1,7 m, apm. 150 m², džakuzi, baseins bērniem, apsildāms sezonā, saldūdens, dziļums 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi, dvieļi par papildu samaksu (apm. 1 EUR/diena, ķīla: 10 EUR); galda teniss, mauriņa boulings, boulings, šautriņas, aerobika, āra šahs; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), diskotēka, mini-diskotēka, izklaides pieaugušajiem un bērniem: spēles un izklaide, 2 reizes nedēļā profesionāli šovi; par papildu samaksu: biljards, masāža, ārējais piedāvājums: ūdens sporta veidi pludmalē; apm. 3,5 km attālumā no viesnīcas atrodas 18 bedrīšu golfa laukums.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *