cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir diskotēka

GRANKANĀRIJA, SUITES & VILLAS BY DUNAS 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

SUITES & VILLAS BY DUNAS 4★

viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Grankanārija, Melonera
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrodas 75 tūkst. m² liela tropiskā dārza ielenkumā, viesnīcas rīcībā kopā ir 4 baseini pieaugušajiem un 3 baseini bērniem. Atrodas netālu no Maspalomas kāpu dabas rezervāta, kā arī pazīstamās Faro bākas - Grankanārijas simbola. Modernie un plašie "suite" numuri ar atsevišķu viesistabu un guļamistabu - ideāla izvēle ģimenes atpūtai.

Atrašanās vieta:

viesnīcu kvartālā apm. 800 m no MELONERAS centra ar bāriem un restorāniem, pie vietējā ceļa, pie viesnīcas atrodas mini tirgus un kiosks; apm. 35 km no Las Palmas lidostas; autobusu pietura apm. 250 m attālumā no viesnīcas.

Pludmale:

Maspalomas, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, piešķirts Zilā Karoga sertifikāts, apm. 900 m attālumā no viesnīcas, varat nokļūt pludmalē pa vietējo ceļu vai izmantot viesnīcas bezmaksas mini autobusu 4 reizes dienā, saulessargi, zviļņi un matrači par papildu samaksu (aptuveni 12 EUR/komplekts), pludmalē ir nūdistu zona.

Numurs:

suite: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 40 m², plašs un elegants, individuāli regulējama gaisa kondicionēšana, vannas istaba (vanna, tualete; fēns), guļamistabu un viesistabu atdala durvis, satelīta TV, telefons, bezvadu internets, neliels ledusskapis; par papildu samaksu: seifs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); skats uz dārzu vai baseinu; suite comfort: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 40 m², aprīkojums kā "suite” numurā; papildus: peldmētelis, čības, kafijas/tējas komplekts; senior suite: 4-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 80 m², 2 guļamistabas un viesistaba, aprīkojums kā "suite” numurā; numurs "suite comfort” kā arī "senior suite" numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

4 baseini, tostarp 3 ziemas sezonā apsildāmi, saldūdens, neregulāra un taisnstūra forma, galvenais peldbaseins apm. 200 m², citi apm. 100 m², dziļums 1,1-1,6 m, ziemas sezonā apsildāmi, hidromasāža, džakuzi, 3 bērnu baseini, saldūdens, katrs apm. 15 m², dziļums 0,5 m, pie baseina bezmaksas zviļņi un saulessargi, dvieļi pret ķīlu; trenažieru zāle, šautriņas, galda teniss; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), izklaide pieaugušajiem un bērniem, diskotēka; par papildu samaksu: tenisa korts (ar apgaismojuma un aprīkojuma nomu), biljards; Wellness centrs (sauna un masāža); ārējais piedāvājums: ūdens sporta veidi pludmalē, kalnu velosipēdi, izjādes ar zirgiem, 18 bedrīšu golfa laukums 600 m attālumā no viesnīcas.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *