cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir diskotēka

GRANKANĀRIJA, THE KOALA GARDEN 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

THE KOALA GARDEN 4★

viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Grankanārija, Maspaloma
Patīkams bungalo komplekss, kas atrodas labiekārtotā dārzā, plašā teritorijā. Viesnīca tika atjaunota 2017.gadā, tā ir populāra Viesu vidū no visas Eiropas, īpaši šeit savas brīvdienas patīk pavadīt ģimenēm ar bērniem. Šeit ir daudz izklaižu bērniem: mini klubs, spēļu istaba un laukums, baseini un izklaide. Netālu no viesnīcas atrodas atrakciju parks Holiday World un iepirkšanās centrs.

Atrašanās vieta:

apm. 3 km attālumā no MASPALOMAS centra, veikali un bāri apm. 200 m no viesnīcas, apm. 200 m attālumā atrodas atrakciju parks Holiday World, apm. 700 m no tirdzniecības centra; apm. 22 km attālumā no Las Palmas lidostas.

Pludmale:

Maspalomas, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 3,5 km attālumā no viesnīcas, bezmaksas mini-autobuss 3 reizes dienā; Playa del Ingles, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 4 km attālumā no viesnīcas; saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi pludmalēs par papildu samaksu.

Viesnīca:

četru zvaigžņu, celta 1996. gadā, pilnībā atjaunota 2017. gadā, kopā 160 numuri, galvenā ēka un bungalo (2-3 stāvi), plašs gaitenis, diennakts reģistratūra, restorāns Le Ronde - zviedru galda ēdināšana, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni; 2 bāri La Ronde un Sport Bar, valūtas maiņas punkts; sauļošanās terases ar skatu uz baseiniem, dārzs; bezvadu internets; par papildu samaksu: veļas mazgātava, autostāvvieta; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard; reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā drošības nauda (jāmaksā skaidrā naudā vai rezervējot kredītkartē) par iespējamiem izdevumiem viesnīcā: apm. 50 EUR/istaba/ekskursija.

Numurs:

superior: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 46-50 m², atjaunots 2017. gadā, vannas istaba (vanna vai duša, tualete, kosmētikas komplekts, fēnu var izīrēt reģistratūrā - ķīla: apm. 20 EUR), bezvadu internets, TV (ķīla par TV pulti: apm. 20 EUR), telefons, seifs, kafijas/tējas komplekts; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 46-50 m², atjaunots 2017. gadā, vannas istaba (vanna vai duša, tualete, kosmētikas komplekts, fēnu var izīrēt reģistratūrā - ķīla: apm. 20 EUR), bezvadu internets, TV (ķīla par TV pulti: apm. 20 EUR), telefons, seifs, kafijas/tējas komplekts; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli).

Sports un izklaide:

4 baseini, saldūdens, daļa baseinu sezonā ir apsildāmi: apm. 150 m², apm. 145 m², apm. 130 m², apm. 75 m², dziļums līdz 2 m, 3 peldbaseini bērniem, saldūdens, apm. 7 m², dziļums 0,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi; trenažieru zāle, krosfits, daudzfunkcionāls sporta laukums, galda teniss, biljards, šautriņas; spēļu istaba un bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-12 gadi), izklaide pieaugušajiem un bērniem: izklaide, dzīvā mūzika; par papildu samaksu: apkārtnē atrodas 18 bedrīšu golfa laukums.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *