cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRANKANĀRIJA, CORDIAL MOGAN PLAYA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

CORDIAL MOGAN PLAYA 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grankanārija, Puerto de Mogan
Fantastisks parka novietojums subtropos, komfortabli numuri, skaisti baseini, SPA Inagua un papildus visam - Puerto de Mogan, kas savieno Kanāriju salu arhitektūru ar eleganta kūrorta vajadzībām. Burvīgi iekārtota viesnīca piedāvā ne tikai atpūtas iespējas lieliskā vidē, bet arī daudzas aktīvās atpūtas iespējas. Ir vērts apmeklēt interesanto Arheoloģijas Parku viesnīcas teritorijā, kurā glabājas guanču laika atradumi.

Atrašanās vieta:

Apm. 300 m no PUERTO DE MOGAN centra, iepretim viesnīcai - iepirkšanās centrs un lielveikals, apm. 24 km attālumā no Maspalomas dabas lieguma; apm. 68 km no Las Palmas lidostas; autobusu pietura apm. 200 m attālumā no viesnīcas (autobuss kursē uz Maspalomas pludmali).

Pludmale:

Puerto de Mogan, publiska, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, apm. 300 m no viesnīcas, saulessargi, zviļņi un matrači par papildu samaksu (apm. 12 EUR/komplekts), promenāde ar bāriem un restorāniem pludmalē.

Viesnīca:

četru zvaigžņu, eleganta un stilīga, uzcelta 2004. gadā un regulāri atjaunota, 487 standarta un "junior suite” numuri, 9 ēkas, 3-4 stāvi, lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns: Tamarona - zviedru galds, Kanāriju salu un internacionālā virtuve, La Fula - pie baseina, internacionālā virtuve, Los Guayres - á la carte, Kanāriju salu virtuve, restorāni piedāvā krēslus un ēdienkartes bērniem, veģetārie ēdieni, bāri: Bandama vestibilā, La Sama - pie baseina, dzērieni, brokastis Klientiem no "suit” numuriem, Fataga - pie diskotēkas; TV telpa, lasītava, kiosks, suvenīru veikals, bagāžas uzglabāšana; konferenču zāle 50 cilvēkiem, terase ar skatu uz baseinu, subtropu dārzs, bezmaksas bezvadu internets visā viesnīcā; par papildu samaksu: diennakts apkalpošana numurā, ārsts pēc izsaukuma, veļas mazgātava; ērtības cilvēkiem ar invaliditāti; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu bērnam), apm. 25 m², elegants un labiekārtots, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns, peldmēteļi, čības), satelīta TV, telefons, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: seifs, mini bārs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli); junior suite: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu bērnam), apm. 35 m², aprīkojums kā standarta numurā, viesistaba ar guļamvietām, atdalīta no guļamistabas ar durvīm.

Sports un izklaide:

2 baseini, saldūdens, sezonāli apsildāmi: apm. 300 m², dziļums apm. 1,2-1,9 m un apm. 200 m², dziļums apm. 1,1-1,9 m, bērnu baseins, apm. 20 m², dziļums apm. 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi ar matračiem un dvieļi; galda teniss, šautriņas, mauriņa boulings, daudzfunkcionāls rotaļu laukums, āra šahs, fitnesa zāle, ūdens aerobika; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (vecumā no 4 līdz 12 gadiem), kultūras programma bērniem un pieaugušajiem, diskotēka; par papildu samaksu: tenisa korts ar apgaismojuma un aprīkojuma nomu, boulings, niršanas centrs pludmalē "Delphinus", kalnu velosipēdu noma "Freemotion"; Inagua spa centrs: iekštelpu baseins, saldūdens, apm. 70 m², 5 procedūru telpas, džakuzi, ūdens kaskāde "Swan Neck", tvaika pirts, sauna, ūdens strūklas, florariums, sejas un ķermeņa masāža; spa pakalpojumu izmantošana par papildu samaksu, piekļuve personām, kas sasniegušas 18 gadu vecumu.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *