cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRANKANĀRIJA, GLORIA PALACE SAN AGUSTIN THALASSO 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

GLORIA PALACE SAN AGUSTIN THALASSO 4★

Atrašanās vieta: Grankanārija, San Agustin
Skaists skats uz okeānu, baseini, kas atrodas viesnīcas dārzā un baseins uz jumta - tās ir tikai dažas no ērtībām, ko piedāvā šī viesnīca. Tās lepnums ir viens no modernākajiem talasoterapijas centriem Eiropā, ar aptuveni 7 tūkst. m² platību, ar fantastisku baseinu Get in Shape. Lieliska vieta ērtai ģimenes atpūtai: komfortabli ģimenes numuri, sporta bāze un mini klubs garantē veiksmīgu atpūtu. Viesnīca atrodas klusā San Agustin rajonā, tikai 2 km attālumā no dzīvīgā izklaides kūrorta Playa del Ingles centra, ko var viegli sasniegt, izmantojot viesnīcas bezmaksas autobusu.

Atrašanās vieta:

apm. 1 km no SAN AGUSTIN centra, uz kalna, apm. 2 km attālumā no Playa del Ingles, apm. 500 m no restorāniem, veikaliem un bāriem, apm. 5 km attālumā no slavenajām Maspalomas kāpām; apm. 24 km attālumā no Las Palmas lidostas; bezmaksas viesnīcas mini autobuss uz Playa del Ingles un Maspalomas, autobusu pietura atrodas aptuveni 500 metru attālumā no viesnīcas (apm. 1,5 EUR/Playa del Ingles).

Pludmale:

СSan Agustin, neliela, publiska, tumšas smiltis, lēzena piekļuve jūrai, apm. 700 m no viesnīcas; Las Burras, neliela, publiska, tumšas smiltis, lēzena piekļuve jūrai, apm. 600 m attālumā no viesnīcas, līdz pludmalei var aiziet pa ceļu un nokāpt pa kāpnēm; saulessargi, zviļņi un matrači abās pludmalēs par papildus samaksu (apm. 14 EUR/komplekts).

Viesnīca:

četru zvaigžņu viesnīca, celta 1989. gadā, 2007. gadā atjaunoti numuri, 2012. gadā tika atjaunotas publiski pieejamās vietas, 448 numuri, galvenā ēka un zemākā ēka ar ģimenes numuriem, līdz 10 stāviem, 3 lifti, plašs un elegants gaitenis, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, ēdienu gatavošanas šovi, tematiskie vakari, paredzēti bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, veģetārie ēdieni, restorāns Gorbea - à la carte (par papildu samaksu), apkalpo viesmīļi, basku un internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli; vestibila bārs, baseina bārs, uzkodu bārs dārzā, Terraza Chill Out Gorbea (par papildu samaksu, viesiem, kas vecāki par 16 gadiem), atpūtas bārs ar dzīvo mūziku, TV stūrītis, autostāvvieta, mini tirgus; konferenču zāle 200 cilvēkiem, dārzs, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: interneta pieslēgums (3 EUR/30 min.), seifs, diennakts apkalpošana numurā, aukle bērniem (pēc pieprasījuma), frizētava, veļas mazgātava; automašīnu noma; drīkst būt mājdzīvnieki, kas sver līdz 5 kg (par papildu samaksu: apm. 40 EUR/nedēļa); tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Diners Club.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 35 m², elegants un moderns, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna, tualete; fēns, grima uzlikšanas spogulis), TV, telefons, bezvadu internets, kafijas/tējas komplekts; par papildu samaksu: seifs (apm. 18 EUR/ned., ķīla: 5 EUR); mini bārs (papildināts pēc pieprasījuma); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); numurs ar skatu uz jūru; superior: 2-vietīgs, aprīkojums kā standarta numurā, papildu čības, peldmētelis, bezmaksas ieeja iekštelpu baseinā talaso (thalasso) centrā; superior numurs par papildu samaksu; junior suite: 2-vietīgs, apm. 42 m², guļamistaba un viesistaba, aprīkojums kā standarta numurā; "junior suite” numurs par papildu samaksu; ģimenes: 3-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 44 m², aprīkojums kā standarta numurā ar papildu viesistabu, kuru atdala durvis; skats uz dārzu; par papildu samaksu ir pieejams ģimenes numurs

Sports un izklaide:

2 baseini, saldūdens, dziļums 1,4 m, apm. 192 m² un 100 m², sezonāli apsildāms, baseins bērniem, saldūdens, apm. 20 m², dziļums 0,4 m, Chill Out baseins uz terases ar atvēlētu daļu nūdistiem (par papildu samaksu, viesiem, kas vecāki par 16 gadiem), augšējā stāvā, saldūdens, apm. 75 m², pie baseiniem dārzā bezmaksas saulessargi un zviļņi, pie baseina Chill Out saulessargi un zviļņi par papildu samaksu (apm. 5 EUR/diena), dvieļi pret ķīlu (apm. 10 EUR; nomaiņa apm. 1 EUR); galda teniss, šautriņas, loka šaušana; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), izklaide pieaugušajiem un bērniem; par papildu samaksu: 2 tenisa korti (apm. 8 EUR/h) ar aprīkojuma nomu (apm. 3 EUR/rakete), 3 mini tenisa korti, skvošs, biljards, velosipēdu noma; apm. 5 km attālumā no 18 bedrīšu Maspalomas International Golf Course, apm. 7 km no 18 bedrīšu Meloneras Golf.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *