cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), ALBATROS SEA WORLD MARSA ALAM 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

ALBATROS SEA WORLD MARSA ALAM 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Lieliska izvēle aktīvai ģimenes atpūtai! Mūsdienīga viesnīca, kas celta 2018. gadā - garantē labu izklaidi, kā arī daudzas aktivitātes viesnīcas teritorijā visai ģimenei! Akvaparkā ir rotaļu laukums gan bērniem, gan pieaugušajiem - ūdens slidkalniņi un vairāk nekā desmit peldbaseini neļaus Jums garlaikoties ne sekundi! Viesi var izmantot arī tenisa kortu, trenažieru zāli, piedalīties izklaides programmās, kā arī pavadīt laiku daudzajos restorānos un bāros. Viesnīcā ir smilšaina pludmale ar bezmaksas servisu un bāru, uz kuru arī attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive). Pateicoties skaistajam koraļļu rifam, šī vieta ir ideāli piemērota niršanas entuziastiem. Viesnīcas priekšrocība ir mūsdienīgi un plaši numuri, kas aprīkoti ar visām nepieciešamajām ērtībām veiksmīgai atpūtai.

Atrašanās vieta:

apm. 20 km no El Kuseiras; apm. 110 km no Marsa Alam; apm. 60 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu un grants, lēzena piekļuve jūrai, koraļļu rifs krastā, ieteicams lietot aizsargapavus, tieši blakus viesnīcai, varat aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu viesnīca, kas atvērta 2018. gadā, 376 numuri, galvenā ēka un mājiņas ar numuriem, 2 stāvi, plašs vestibils, restorāns, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, tiek nodrošināti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, 4 restorāni ar zviedru galdu: austrumu, ķīniešu, itāļu un vācu virtuves, 5 bāri, tai skaitā pie baseina un pludmalē, ūdenspīpe; vairāki veikali, autostāvvieta, aptieka; bezmaksas bezvadu internets; par atsevišķu samaksu: apkalpošana numuros, ārsts pēc izsaukuma, veļas mazgātava; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 46 m², ar gaisa kondicionieri, vannas istabu (vanna, tualete, fēns), satelīta TV, telefonu, mini bāru (katru dienu papildina ar ūdeni un bezalkoholiskajiem dzērieniem); seifs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase; ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 69 m², 2 istabas, kas atdalītas ar bīdāmām durvīm; aprīkojums kā standarta numurā; par papildu samaksu ir pieejams skats uz jūru un ģimenes numurs.

Sports un izklaide:

vairāk nekā desmit peldbaseini, saldūdens, tai skaitā 1 apsildāms ziemas sezonā, 2 baseini bērniem, apsildāmi ziemas sezonā, dziļums 0,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi, akvaparks: 4 ūdens slidkalniņi pieaugušajiem, 5 ūdens slidkalniņi bērniem; tenisa korts ar apgaismojumu (par atsevišķu samaksu) un aprīkojuma nomu (par atsevišķu samaksu), šautriņas, boče, mini golfs, šahs, vingrošana, ūdens aerobika, ūdens polo, volejbols, futbols; spēļu istaba un bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-12 gadi), amfiteātris, dienas un vakara izklaides bērniem un pieaugušajiem; spa centrs: bez maksas: trenažieru zāle; par atsevišķu samaksu: 3 iekštelpu baseini, džakuzi, sauna, tvaika pirts, turku pirts, kopšanas procedūras, masāža.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *