cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), BRAYKA BAY RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

BRAYKA BAY RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 9.0/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīcu komplekss atrodas skaistā līcī ar koraļļu rifu, plašā teritorijā ar lielisku izkārtojumu. Dārzs ir piepildīts ar palmām, zaļiem zālājiem un eksotiskiem krūmiem. Viesnīcas numuri atrodas vairākās ēkās dažādās viesnīcas daļās, kas nodrošina komfortu un mieru. Izsmalcināti kulinārijas piedāvājumi, dažādas sporta aktivitātes, izklaide bērniem, ļoti labas Viesu atsauksmes.

Atrašanās vieta:

apm. 18 km no Marsa Alam; apm. 43 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, 500 m gara, līcī, atvēlēta daļa peldēšanai un niršanai, smilšu un koraļļu, koraļļu rifs, ieteicami aizsargapavi, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

četru zvaigžņu, celta 2004. gadā, kopā 320 numuri, galvenā ēka un 11 sānu ēkas, 3 stāvi, vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns Zest - zviedru galds, nodrošināti bērnu krēsli, 4 à la carte restorāni kompleksa teritorijā (nav iekļauti ēdināšanas formulā "viss iekļauts” (All Inclusive)): Tamara - arābu virtuve, Gamberini - jūras veltes, Views - internacionālā virtuve, Da Mario - itāļu virtuve, vestibila bārs, pludmales bārs, baseina bārs, diskotēkas bārs galvenajā ēkā, ūdenspīpe (par atsevišķu maksu); seifs reģistratūrā, vairāki veikali: suvenīri, kosmētika, peldkostīmi, rotaslietas, garšvielas, valūtas maiņa; konferenču zāle 300 cilvēkiem, dārzs; par atsevišķu samaksu: piekļuve internetam un bezvadu internets; ārsts pēc izsaukuma, veļas mazgātava, frizieris, kosmetologs; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 35 m², praktiski mēbelēts, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons; mini bārs (par atsevišķu samaksu); balkons vai terase (galds un krēsli); ar skatu uz jūru, rezervējot iepriekš, par papildu samaksu; ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 70 m², 2 numuri, kas savā starpā savienoti ar durvīm; aprīkojums kā standarta numurā, papildu vannas istaba; beach front: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), aprīkojums kā standarta numurā; papildus seifs; numuri atrodas tuvāk pludmalei ar skatu uz jūru un līci; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; ģimenes numurs un numurs "beach front” pēc pieprasījuma, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

baseins, saldūdens, apm. 1200 m², dziļums 0,9-1,6 m, pie baseina bezmaksas saulessargi, zviļņi un dvieļi, baseins bērniem, saldūdens, apm. 220 m², dziļums 0,6 m, ūdens slidkalniņš bērniem; iekštelpu baseins, apsildāms ziemā, saldūdens, apm. 332 m², dziļums 0,9-1,5 m; galda teniss, 2 tenisa korti, pludmales volejbols, biljards; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (6-12 gadi), amfiteātris, izklaides pieaugušajiem un bērniem, diskotēka; par atsevišķu samaksu: tenisa kortu apgaismojums un aprīkojums; niršana; spa centrs: bezmaksas: vingrošanas zāle; par atsevišķu samaksu: sauna, masāža, kosmētiskās procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *