cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Šī piecu zvaigžņu viesnīca apbur ar savu eleganci un izsmalcināto interjera dizainu. Tā ir veidota tradicionālā stilā un atrodas uz lielas terases ar labiekārtotu dārzu un bagātīgu sporta un atpūtas centru. Smilšaina pludmale ar bezmaksas servisu - tā ir lieliska vieta īstiem atpūtas cienītājiem. Viesnīca atrodas netālu no Abu Dabab līča, tāpēc šeit ir vislabākie apstākļi niršanai un snorkelēšanai. Modernie numuri, kas noformēti gaišos toņos, ir aprīkoti ar visām nepieciešamajām ērtībām labai atpūtai. Ideāla vieta romantiskai atpūtai vai aktīvai atpūtai ar draugiem. 2019. gadā viesnīca saņēma ITAKAS BURU par sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Atrašanās vieta:

apm. 5 km no Abu Dabab līča, apm. 25 km no Marsa-Alam; apm. 24 km attālumā no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

Moreen, smilšaina, 800 m gara, lēzena piekļuve jūrai, pie krasta ir akmeņi un koraļļu rifs, ieteicams valkāt aizsargapavus, platforma, tieši pie viesnīcas, uz pludmali var aiziet pa viesnīcas taciņu, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi.

Viesnīca:

piecu zvaigžņu, eleganta un moderna, nodota ekspluatācijā 2012. gadā, 203 numuri, 7 ēkas, 4 no tām ir divstāvu un 3 ir trīsstāvu, vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns The View - internacionālā virtuve, zviedru galds, paredzēti bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, à la carte restorāni (uz kuriem neattiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive)): Baraka - jūras veltes, kā arī Abou Auof - austrumu; 2 bāri:  Boteco vestibilā, The Blue - atrodas starp pludmali un baseiniem, bārs ar ūdenspīpi (par papildu samaksu); bankomāts, 8 rotaslietu, smaržu, T-kreklu, niršanas aprīkojuma, suvenīru veikali; bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās; par atsevišķu samaksu: frizieris, veļas mazgātava, ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Numurs:

superior: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 42 m², elegants un moderns, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete, fēns), satelīta TV, telefons, seifs, kafijas/tējas komplekts, mini bārs (samaksa atkarībā no patēriņa); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 52 m², 2 istabas, kas atdalītas ar durvīm, aprīkojums kā superior numurā; skats uz jūru, sānskats uz jūru un ģimenes numurs pēc pasūtījuma, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

2 baseini, saldūdens, dziļums 0,4-1,5 m, apm. 797 m² un apm. 471 m², viens ziemas sezonā apsildāms, 2 peldbaseini bērniem, apsildāmi ziemas sezonā, apaļas formas, saldūdens, apm. 113 m² un apm. 33 m², dziļums 0,4 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; trenažieru zāle, šautriņas, galda teniss, šahs, pludmales volejbols, pludmales futbols; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), amfiteātris, izklaides bērniem un pieaugušajiem.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru un baseinu
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: galvenā ieeja viesnīcā
Numurs:
- 3 numuri pirmajā stāvā (pēc pieprasījuma)
Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 102 cm
• duša bez paliktņa, margām
• margas pie tualetes
• izlietne 65 cm augstumā
• spogulis, kas pieejams personai ratiņkrēslā vai īsām personām
Pludmale:
• virsma, kas ved uz pludmali: sacietējušas smiltis

SPA:

bezmaksas: trenažieru zāle ar skatu uz jūru, par atsevišķu samaksu: sauna un džakuzi ar skatu uz jūru, turku un tvaika pirts, 6 procedūru telpas, masāžas, sejas un ķermeņa procedūras, skaistumkopšanas salons.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *