cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), FUTURE DREAM LAGOON (ex. FLORIANA DREAM LAGOON) 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

FUTURE DREAM LAGOON (ex. FLORIANA DREAM LAGOON) 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Viesnīcu ieskauj palmu dārzs ar oleandriem un hibiskiem, tas atrodas plašā teritorijā, kas ved uz smilšu pludmali - ideāls piedāvājums romantiskai atpūtai diviem. Uz vietas ir 5 baseini, kuros var vienlaikus atpūsties un baudīt skaistu skatu uz jūru. Tiem, kuriem patīk atpūsties pludmalē - privātā pludmale ar bezmaksas servisu. Viesnīca piedāvā populāro formulu "viss iekļauts” (All Inclusive), kā arī plašus un funkcionāli aprīkotus numurus, kas nodrošina ērtu atpūtu.

Atrašanās vieta:

apm. 30 km no Marsa Alam; apm. 90 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, tieši blakus viesnīcai, varat aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu viesnīca, kas celta 2006. gadā, sezonāli atjaunota, 252 numuri, 6 ēkas, līdz 3 stāviem, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns ar terasi - zviedru galds, internacionālā virtuve, veģetārie ēdieni, restorānā paredzēti bērnu krēsli un ēdienkartes, bārs vestibilā, bārs pie baseina, bārs pludmalē; suvenīru un rotaslietu veikali; liels dārzs; par atsevišķu samaksu: bezvadu internets (apm. 4 EUR/30 min., apm. 6 EUR/h, apm. 15 EUR/dienā); viesnīcas teritorijā ir līmeņu atšķirības; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 32 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), TV, telefons, seifs, mini bārs (par atsevišķu samaksu); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli); skats uz jūru, rezervējot iepriekš, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

5 baseini, ieskaitot 1 apsildāmu baseinu ziemas sezonā, saldūdens, dziļums 1,4-1,9 m, baseins bērniem, saldūdens, dziļums apm. 0,6 m, pie baseiniem ir pieejami bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; šautriņas, boče, pludmales volejbols; bērnu rotaļu laukums, izklaises pieaugušajiem un bērniem, diskotēka, klavieru bārs, amfiteātris; par atsevišķu samaksu: niršanas centrs.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *