cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Greznā un modernā viesnīca pieder pazīstamajai Hilton viesnīcu ķēdei, kas nodrošina pasaules klases servisu un ērtības. Atrodas plašā teritorijā, pie smilšainas pludmales ar bezmaksas servisu un koraļļu rifu. Ideāli piemērota vieta niršanai un snorkelēšanai. Kvalificēts apkalpojošais personāls, kā arī ērti numuri nodrošina Viesu atpūtu visaugstākajā līmenī. Viesnīcas priekšrocība ir brīnišķīgs baseinu komplekss, kā arī gardas un daudzveidīgas maltītes "viss iekļauts” (All Inclusive) formulas ietvaros.

Atrašanās vieta:

apm. 27 km no Portgalibas; apm. 29 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

Abu Dabab Bay, viesnīcas, smilšaina, krastā koraļļu rifs, ieteicams valkāt aizsargapavus, 400 m attālumā no viesnīcas, līdz pludmalei var aiziet pa viesnīcas teritoriju un ietvi, bezmaksas saulessargi, zviļņi un dvieļi, uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu viesnīca, uzcelta 2011. gadā, kopā 395 numuri, galvenā ēka un ēkas ar numuriem, 2 stāvi, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns, galvenais restorāns Marsa - internacionālā virtuve, zviedru galds, tiek nodrošināti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, 3 à la carte (noteikta izvēle): Breeze Bar - ēdieni, kas pagatavoti uz grila, Noba - itāļu virtuve, Souk Cafe - arābu virtuve, restorānos paredzēti bērnu krēsli, bārs vestibilā, Kush kafejnīca-bārs, disko-krogs Axis, bārs pludmalē, ūdenspīpe (neietilpst formulā "viss iekļauts” (All Inclusive)), 3 bāri pie baseina, tai skaitā 2 "swim-up” tipa, rotaslietu, suvenīru veikals, terase ar skatu uz dārzu, bezmaksas bezvadu internets vestibilā; par atsevišķu samaksu: interneta pieslēgums, apkalpošana numurā; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 guļamvietu), labi kopts un elegants, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, telefons, satelīta TV, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), kafijas/tējas komplekts, seifs; par atsevišķu samaksu: internets, mini bārs (papildināts pēc pieprasījuma); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); skats uz baseinu par papildu samaksu; ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), aprīkojums kā standarta numurā; standarta numurs ar skatu uz baseinu vai jūru, kā arī ģimenes numurs pēc pasūtījuma, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

4 baseini, saldūdens: apm. 1600 m², apm. 435 m², apm. 305 m², apm. 200 m², dziļums 1,2 m, divi ziemas sezonā apsildāmi, baseins bērniem, apm. 50 m², dziļums 0,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi un dvieļi; pludmales volejbols, pludmales futbols, galda teniss, aerobika, vēderdejas, ūdens polo, šautriņas; spēļu istaba un bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4–10 gadi), mini-diskotēka, diskotēka, šovi, spēles un izklaide; par atsevišķu samaksu: masāžas centrs.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru, baseinu un dārzu
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: galvenā ieeja viesnīcā, vestibilā un baseinā
Numurs:
• 2 numuri pirmajā stāvā (pēc pieprasījuma)
• ieejas durvju platums numurā ne mazāks kā 90 cm
• Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 90 cm
• dušā margas, pie sienas nolaižams krēsls 30-40 cm augstumā
• tualetes poda augstums 45-50 cm, margas pie tualetes
• spogulis ne augstāks par 100 cm no grīdas
• izlietne nav augstāka par 80 cm un nav zemāka par 65 cm
• Pludmale:
• Piekļuves ceļš uz pludmali
• virsma, kas ved uz pludmali: betons

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *