cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), LTI AKASSIA BEACH 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

LTI AKASSIA BEACH 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Lieliska vieta aktīvai atpūtai ar ģimeni vai draugiem!Vērienīgais kūrorts piedāvā plašus un labi aprīkotus numurus, dažādus restorānus un bārus, kā arī lielu skaitu baseinu. Dažāda izklaižu programma nodrošinās izklaidi visai ģimenei, bet niršanas cienītājiem patiks lieliskais koraļļu rifs. Turklāt viesi var baudīt visas blakus esošās viesnīcas Club Calimera ērtības, tostarp: baseinus, bārus un restorānus.

Atrašanās vieta:

daļēji uz pakalna, apm. 25 km attālumā no El Kuseiras, apm. 57 km no Portgalibas, apm. 110 km no Marsa Alam; apm. 36 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu un grants, ieteicams lietot aizsargapavus, garumā aptuveni 550 m, 2 platformas, tieši pie viesnīcas, uz pludmali var aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; 2 bāri, uz kuriem attiecas formula "viss iekļauts" (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu viesnīca, celta 2008. gadā, 200 numuri, 20 ēkas, lifts, 3 stāvi, vestibils, diennakts reģistratūra, piecu zvaigžņu daļa atjaunota 2011. gadā, veido kompleksu kopā ar blakus esošo četru zvaigžņu viesnīcu Club Calimera; kompleksa teritorijā: 6 restorāni: Akassia Garden – ēdināšana, zviedru galds, internacionālā virtuve, Green House – ēdināšana, zviedru galds, internacionālā virtuve, restorāns pludmalē – atvērts pusdienlaikā, internacionālā virtuve, Aqua Med – à la carte, itāļu un internacionālās virtuves, Panorama - à la carte, austrumu virtuve un jūras veltes, La Vista – austrumu virtuve un jūras veltes, restorānos tiek nodrošināti bērnu krēsli, 6 bāri: 2 vestibilā, 2 pludmalē, Aquapark Dolphin akvaparkā, pie baseina; bankomāts, valūtas maiņa, suvenīru, apģērbu, rotaslietu, smaržu veikali; konferenču centrs 150 cilvēkiem, terase ar skatu uz dārzu un akvaparku, bezmaksas bezvadu internets vestibilā; par atsevišķu samaksu: apkalpošana numurā, aukle bērniem, frizieris; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard; viesi var izmantot viesnīcas Club Calimera pakalpojumus.

Numurs:

superior: 2-vietīgs, apm. 60 m²; individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna, tualete, fēns), TV, telefons, kafijas/tējas komplekts, seifs; par atsevišķu samaksu: mini bārs, bezvadu internets (apm. 6 EUR / h.); balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu vai baseinu; skats uz jūru par papildu samaksu; ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 75 m², 2 guļamistabas, kas atdalītas ar durvīm, aprīkojums kā "superior” numurā; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; ģimenes numurs par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

LTI Akassia Beach daļā: 4 baseini, tostarp 1 sezonas laikā apsildāms, saldūdens: apm. 700 m², dziļums 0,6-1,1 m, paredzēta daļa bērniem, apm. 26 m², dziļums 0,4 m, apm. 650 m², dziļums 0,6-1,4 m, paredzēta daļa bērniem un apm. 60 m², dziļums 0,6 m, apm. 650 m², dziļums 1,6 m un apm. 370 m², dziļums 0,6-1,1 m, Club Calimera daļā: 3 baseini, tostarp 1 apsildāms, saldūdens: galvenais baseins, apm. 1400 m², dziļums 1,1-1,5 m, paredzēta daļa bērniem, dziļums 0,5 m, baseins ar mākslīgajiem viļņiem, apm. 650 m², dziļums 1,6 m, olimpiskais baseins, apm. 2200 m², dziļums 1,5-1,9 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi, akvaparks: 12 ūdens slidkalniņi pieaugušajiem, 6 ūdens slidkalniņi bērniem: tai skaitā raftings no kalna, trakās upes, kosmosa caurumi, cunami, viesuļvētra, Master Blaster, melnais caurums, baseins ar mākslīgajiem viļņiem, Aqua Tower bērniem; kompleksa teritorijā: 2 tenisa korti (1 h/vienam numuram bezmaksas, pēc tam 3 EUR/h) ar aprīkojuma nomu (apm. 3 EUR/h), galda teniss, loka šaušana, boče, šautriņas, pludmales volejbols, futbols, ūdenspolo, deju nodarbības; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (3-9, 10-12 gadi), klubs pusaudžiem (13-18 gadi), diskotēka, amfiteātris, izklaides pieaugušajiem un bērniem (galvenokārt Club Calimera daļā): sporta nodarbības, dzīvā mūzika, mākslas šovi; par atsevišķu samaksu: biljards (1 stunda bezmaksas), niršana; Wellness centrs: bezmaksas: trenažieru zāle, sauna (1 h/numurs); par atsevišķu samaksu: džakuzi, masāža.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru, baseinu un dārzu
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: galvenā ieeja viesnīcā, vestibilā un baseinā
Numurs:
• 4 numuri pirmajā stāvā (pēc pieprasījuma)
• ieejas durvju platums ne mazāk kā 90 cm
• numura platība 60 m²
• terases / balkona platība 7,56 m²

Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 90 cm
• pretslīdes lentas uz grīdas
• duša: margas, pie sienas nolaižams krēsls 45 cm augstumā
• tualetes poda augstums 45 –50 cm, margas pie tualetes poda
• spogulis ne augstāks par 100 cm no grīdas
• izlietne nav augstāka par 80 cm un ne zemāka par 65 cm
• vannas istabas platība: 7,24 m²

Baseins:
• margas, lai atvieglotu iekļūšanu baseinā
Pludmale:
• Piekļuves ceļš uz pludmali
• virsma, kas ved uz pludmali: betons

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *