cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), MALIKIA RESORT ABU DABBAB 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

MALIKIA RESORT ABU DABBAB 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Ērta viesnīca, kas atrodas netālu no vienas no skaistākajām Marsa Alam pludmalēm. Tīrā jūra veicina to, ka šeit dzīvojošā jūras fauna ir īpaši bagātīga, un lielākā atrakcija ir jūras govis - dugongi, kas var svērt līdz 400 kg! Varat arī sastapt jūras bruņurupučus un daudzas eksotisko zivju sugas. Viesnīcas plašajā teritorijā ir sagatavoti daudzi sporta un izklaižu pasākumi, un viesnīcas komanda rūpēsies par Viesu labo noskaņojumu.

Atrašanās vieta:

apm. 30 km no Marsa Alam, netālu no pludmales; apm. 35 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, gara, smilšaina, lēzena piekļuve jūrai, koraļļu rifs, ieteicams valkāt aizsargapavus, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi, zviļņi un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu, celta 2007. gadā, 358 numuri, galvenā ēka un vairākas ēkas ar numuriem, 2-3 stāvi, vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns El Walima - zviedru galds, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, restorāns à la carte La luna - nepieciešama iepriekšēja rezervācija, vestibila bārs, Dandana uzkodu bārs pie baseina, El Dawar Bar & Restaurant pludmalē; suvenīru veikals, bankomāts; terase ar skatu uz dārzu un jūru; par atsevišķu samaksu: piekļuve internetam un bezvadu internets, medicīnas centrs, ārsta pēc izsaukuma, skaistumkopšanas salons; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Diners Club.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 30 m², praktiski aprīkots, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs, mini bārs (samaksa atkarībā no patērētā); balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 40 m², viena liela istaba; aprīkojums kā standarta numurā; ģimenes luksusa numurs: 2-vietīgs (var novietot papildus 1, 2 vai 3 guļamvietas), apm. 65 m², 2 guļamistabas ar kopēju vannas istabu; aprīkojums kā standarta numurā.

Sports un izklaide:

3 baseini, neregulāras formas, saldūdens: galvenais, apm. 1500 m², dziļums līdz 1,4 m, paredzēts baseins bērniem, baseins, apm. 175 m², dziļums līdz 1,1 m, baseins, apm. 50 m², dziļums līdz 0,5 m, viens apsildāms baseins ziemas sezonā, mini-akvaparks: 3 ūdens slidkalniņi pieaugušajiem, 3 ūdens slidkalniņi bērniem (darbojas: 10.00-12.00, 15.00-17.00), pie baseina bezmaksas saulessargi, zviļņi un dvieļi; tenisa korts (apgaismojums par atsevišķu samaksu), volejbols, basketbols, futbols, šautriņas, galda teniss, boče, trenažieru zāle; rotaļu laukums, dienas un vakara izklaides pieaugušajiem un bērniem, amfiteātris; par atsevišķu samaksu: biljards, niršana, zirgu izjādes; Wellness centrs (par atsevišķu samaksu): sauna, tvaika pirts, džakuzi, masāža.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *