cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), NOVOTEL MARSA ALAM 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

NOVOTEL MARSA ALAM 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Viesnīca pieder prestižajai Novotel viesnīcu ķēdei. Grezns, skaisti iekārtoti numuri ar visām ērtībām. Teritorijā atrodas 3 atklātie baseini, tai skaitā viens sezonas laikā apsildāms. Ideāla vieta ikvienam, kas vēlas baudīt apskates vietas un aktīvo atpūtu! Plaša sporta un izklaides programmu izvēle, izklaižu programma visu dienu un daudzi šovi un izrādes vakaros. Smilšainā pludmale viesnīcas teritorijā, kur atrodas profesionālais niršanas centrs, sniedz iespēju tuvumā apskatīt zemūdens pasauli. Profesionālais spa centrs aicina Jūs uz pēcpusdienas atpūtu, kur viesi atradīs dažādas relaksējošas un nomierinošas masāžas.

Atrašanās vieta:

apm. 19 km no El Kuseiras; apm. 60 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu, pludmalē koraļļu rifs, platforma, ieteicams valkāt aizsargapavus, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu viesnīca, kas uzcelta 2015. gadā, 268 numuri, galvenā ēka un vairākas ēkas ar numuriem, 2 stāvi, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns La Palme - zviedru galds, internacionālā virtuve, restorānā paredzēti bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, restorāns à la carte - itāļu virtuve (nepieciešama iepriekšēja rezervācija), restorānos ir pieejami bērnu krēsli, 3 bāri: Papyrus Lounge Bar, Island pie baseina, Ramla pie pludmales; valūtas maiņas punkts, bankomāts, suvenīru veikals; konferenču zāle maks. 200 cilvēkiem, bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās; par atsevišķu samaksu: apkalpošana numurā, ārsts pēc izsaukuma, aukle bērniem, frizētava; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, Master Card.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 36 m²; individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), TV, telefons, kafijas/tējas komplekts, seifs; par atsevišķu samaksu: mini bārs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); skats uz jūru pēc pasūtījuma par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

3 neregulāras formas baseini, saldūdens, dziļums 1,4 m, baseins bērniem, apsildāms ziemas sezonā, saldūdens, dziļums 0,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; pludmales volejbols, aerobika, ūdens aerobika, boče, šautriņas, deju apmācība, joga; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4–12 gadi), izklaides iespējas pieaugušajiem un bērniem, sporta aktivitātes, vakara šovi un izrādes dzīvajā; par atsevišķu samaksu: niršanas centrs.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru, baseinu, dārzu un publiskajām tualetēm
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: galvenā ieeja viesnīcā, vestibilā un baseinā
Numurs:
• 4 numuri pirmajā stāvā (pēc pieprasījuma)
• ieejas durvju platums ne mazāk kā 90 cm
• numura platība 21,4 m²
• gaiteņa platība: 5,4 m²
• terases/balkona platība: 9.2 m²
• gaismas slēdžu un kontaktligzdu augstums piemērots personām ratiņkrēslos vai īsām personām
Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 100 cm
• pretslīdes lentas uz grīdas
• dušā margas
• tualetes poda augstums – 42 cm, margas blakus tualetes podam
• spogulis ne augstāks par 100 cm no grīdas
• izlietne nav augstāka par 80 cm un nav zemāka par 65 cm
• vannas istabas platība: 3,75 m²
Baseins:
• margas, lai atvieglotu iekļūšanu baseinā
Pludmale:
• Piekļuves ceļš uz pludmali
• virsma, kas ved uz pludmali: bruģakmens

SPA:

spa centrs: bezmaksas: trenažieru zāle, apsildāms iekštelpu baseins, saldūdens; par atsevišķu samaksu: sauna, turku pirts, džakuzi, termālās vannas, masāžas, sejas un ķermeņa procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *