cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), ROYAL BRAYKA RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

ROYAL BRAYKA RESORT 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 9.0/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrodas viesnīcu kompleksā neparastā līcī ar privātu pludmali un skaistu koraļļu rifu. Interesantas izklaižu programmas, skaisti baseini, kā arī sporta un atpūtas bāze - tās ir tikai dažas no viesnīcas priekšrocībām. Tie, kas rūpējas par atpūtas komfortu, var izvēlēties labiekārtotus un mājīgus standarta numurus vai plašus, ērti iekārtotus ģimenes numurus. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenes brīvdienām - pateicoties daudzām izklaidēm, gan pieaugušie, gan bērni šeit labi pavadīs visas dienas.

Atrašanās vieta:

netālu no viesnīcas Brayka Bay Resort apm. 18 km no Marsa Alam; apm. 43 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu un koraļļu, apm. 500 m gara, līcī, koraļļu rifs, paredzēta daļa peldēšanai un niršanai, ieteicams valkāt aizsargapavus, tieši blakus viesnīcai, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru neattiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu, sakopta, atvērta 2011. gadā, 321 numuri, vairākas ēkas, līdz 3 stāviem, vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns Fleming's - internacionālā virtuve, zviedru galds, paredzēti bērnu krēsli, 4 à la carte restorāni kompleksa teritorijā (uz kuriem neattiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive)): Tamara - arābu virtuve, Gamberini - jūras veltes, Views - internacionālā virtuve, Da Mario, vestibila bārs, pludmales bārs, "swim-up” baseina bārs, ūdenspīpe (par atsevišķu samaksu); aptieka viesnīcā Brayka Bay Resort; konferenču zāle 300 cilvēkiem; par atsevišķu samaksu: bezvadu internets, interneta kafejnīca, apkalpošana numurā, veļas mazgātava, ārsta pēc izsaukuma, frizētava, kosmetologs; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 25-27 m², praktiski aprīkots, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs, mini bārs (samaksa atkarībā no patērētā); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1, 2 vai 3 guļamvietas bērniem), apm. 38 m², 2 istabas savienotas ar durvīm; aprīkojums kā standarta numurā; beach front: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 30-35 m², atrodas vistuvāk pludmalei, ar skatu uz jūru un līci, aprīkots kā standarta numurā; ģimenes numurs, beach front un skats uz jūru par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

baseini: saldūdens, apm. 1200 m², dziļums 0,9-1,6 m, apm. 260 m², ziemas sezonā apsildāms, dziļums 0,9-1,5 m, baseins bērniem ar ūdens slidkalniņu, apm. 220 m², dziļums 0,6 m, peldbaseins ar 4 ūdens slidkalniņiem pieaugušajiem, dziļums 0,9-1,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi; futbols, galda teniss, tenisa korts Brayka Bay Resort viesnīcā (aprīkojums un apgaismojums par atsevišķu samaksu), pludmales volejbols, šautriņas, boče, biljards, trenažieru zāle; bērnu rotaļu laukums, amfiteātris, mini klubs (4–12 gadi), izklaides bērniem un pieaugušajiem, sporta aktivitātes un izklaide visu dienu, vakaros dzīvā mūzika, austrumu šovi, diskotēka; par atsevišķu samaksu: tenisa kortu apgaismojums, aprīkojuma noma; spa centrs (par atsevišķu samaksu): sauna, tvaika pirts, masāža; kosmētikas un skaistumkopšanas procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *