cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), ROYAL TULIP BEACH RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

ROYAL TULIP BEACH RESORT 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Ideāla vieta, kur braukt kopā ar draugiem un ģimenes atpūtā - plašie numuri, augsta līmeņa serviss un izklaides programma ļaus Jums bezrūpīgi baudīt saulainās dienas! Viesiem ir pieejami četri peldbaseini, vairāki restorāni un bāri, tai skaitā pludmales bārs. Bērnus sagaidīs mini klubs, kā arī mini-akvaparks. Viesnīca atrodas pie pludmales ar koraļļu rifu, un tā ir ieteicama arī niršanas cienītājiem. Garā platforma atvieglo iekļūšanu ūdenī un ir lieliska vieta, kur novērot jūras dzīvi. 2019. gadā viesnīca saņēma ITAKAS BURU par sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Atrašanās vieta:

apm. 15 km no Portgalibas veikaliem un restorāniem, apm. 45 km no Marsa Alam centra; apm. 17 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu un grants, garums apm. 1 km, lēzena piekļuve jūrai, koraļļu rifs sākas krastā, ieteicams izmantot aizsargapavus, apm. 700 m niršanas platforma, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi, uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive), niršanas centrs, kaitsērfinga apmācības centrs (ārējais piedāvājums).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu, eleganta, būvēta 2013. gadā, 399 numuri, galvenā ēka un vairākas ēkas ar numuriem, 3 stāvi, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, 2 à la carte restorāni (nav iekļauti ēdināšanas formulā "viss iekļauts” (All Inclusive)) - itāļu virtuve, kā arī zivju ēdieni, nepieciešama iepriekšēja rezervācija, pieejami bērnu krēsli, veģetārie ēdieni, 4 bāri: vestibilā, baseinā "swim-up” tipa, pludmalē, VIP atpūtas telpā (par atsevišķu samaksu); apģērbu, suvenīru, rotaslietu veikali; liela terase ar skatu uz baseinu, dārzu; par atsevišķu samaksu: bezvadu internets, apkalpošana numuros, ārsts pēc izsaukuma, aptieka, veļas mazgātava; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

superior: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), elegants, moderns, apm. 55 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīta TV, seifs, kafijas/tējas komplekts, mini bārs (samaksa atkarībā no patērētā); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 95 m², 2 numuri savienoti ar durvīm; aprīkojums kā superior numurā; luksuss: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 60 m², aprīkojums kā superior numurā, papildus: peldmētelis un čības, bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās, bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni visu diennakti, vienu reizi ceļojuma laikā vakariņas à la carte restorānā; premium ar džakuzi: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 60 m², aprīkojums kā superior numurā, papildus: peldmēteļi un čības, džakuzi, bezmaksas mini bārs, bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās, bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni visu diennakti, vakariņas à la carte restorānā bez ierobežojumiem, bezmaksas ieeja VIP atpūtas telpā; suite: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas bērniem), apm. 80 m² liels, 2 istabas (dzīvojamā istaba un guļamistaba), vannas istaba ar džakuzi, aprīkojums kā superior numurā, papildus: peldmētelis un čības, bezmaksas mini bārs, bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās, bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni visu diennakti, vakariņas à la carte restorānā bez ierobežojumiem, vienu reizi ceļojuma laikā brokastis un vakariņas numurā, bezmaksas ieeja VIP atpūtas telpā, ieeja spa centrā, masāža (1 stunda nedēļā); numuri ar skatu uz jūru, ģimenes, luksusa, premium klases numurs ar džakuzi, kā arī "suite” pēc pieprasījuma par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

4 baseini, tai skaitā 1 ar "swim-up” tipa bāru un 1 ziemas sezonā apsildāms, saldūdens, dziļums 0,2-1,8 m, paredzēts baseins bērniem, apsildāms ziemas sezonā; mini-akvaparks bērniem un pieaugušajiem ar 12 ūdens slidkalniņiem, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; boče, šautriņas, pludmales volejbols; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-12 gadi), izklaides pieaugušajiem un bērniem, visu dienu izklaide un spēles pie baseina un pludmalē, vakaros šovi un izrādes, diskotēka; par atsevišķu samaksu: Teniss, biljards; spa centrs: bezmaksas: trenažieru zāle; par atsevišķu samaksu: sauna, džakuzi, tvaika pirts, turku pirts, masāža.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *