cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), THE THREE CORNERS HAPPY LIFE BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

THE THREE CORNERS HAPPY LIFE BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca atrodas mierīgā vietā, ko ieskauj sakopts dārzs, īpaši ieteicama niršanas entuziastiem. Lieliska vieta atpūtai ir baseins ar sauļošanās terasēm, kur Viesi var izmantot zviļņus un saulessargus, kā arī bāru. Netālu no viesnīcas atrodas privāta pludmale ar platformu niršanai, pie kuras var nokļūt tieši no viesnīcas teritorijas. To slavē par labu servisu un draudzīgu personālu, atpūtai to labprāt izvēlas ģimenes.

Atrašanās vieta:

apm. 37 km no Marsa Alam; apm. 25 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu un akmeņu, nokļūšana pie jūras no platformas, ieteicams valkāt aizsargapavus, tieši blakus viesnīcai, līdz pludmalei varat aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive.

Viesnīca:

četru zvaigžņu, celta 2011. gadā, 300 numuri, 15 ēkas, 2 stāvi, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, nodrošināti bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, à la carte restorāni (nav iekļauti ēdināšanas formulā "viss iekļauts” (All Inclusive)): Dolce Vita - itāļu virtuve un Chez Pascal (darbojas tikai vasaras sezonā) - Beļģijas virtuve, nepieciešama iepriekšēja rezervācija, bāri: bārs pie baseina, pludmalē un vestibilā, ūdenspīpe (nav iekļauta ēdināšanas formulā "viss iekļauts” (All Inclusive)); suvenīru veikali, garšvielu un smaržu veikali; bezmaksas bezvadu internets vestibilā; par atsevišķu samaksu: frizētava, veļas mazgātava; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 30 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs, mini bārs (par atsevišķu samaksu); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), 2 standarta numuri, kas savienoti ar durvīm; ģimenes numurs ar iepriekšēju rezervāciju, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

2 baseini, ieskaitot 1 apsildāmu baseinu ziemas sezonā, saldūdens, dziļums 1,6 m, baseins bērniem, saldūdens, dziļums 0,6 m, 3 ūdens slidkalniņi pieaugušajiem un 1 bērniem, pie baseiniem ir pieejami bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; galda teniss, biljards, pludmales volejbols; bērnu rotaļu laukums, mini klubs Trixie (4-12 gadi), izklaides pieaugušajiem un bērniem, vakara šovs, diskotēka; par atsevišķu samaksu: niršanas centrs; Wellness centrs: bezmaksas: trenažieru zāle; par atsevišķu samaksu: džakuzi, sauna, turku pirts, tvaika pirts, skaistumkopšanas salons, masāža, skaistumkopšanas procedūras.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru, baseinu un dārzu
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: galvenā ieeja viesnīcā un vestibilā
Numurs:
• 6 numuri pirmajā stāvā (pēc pieprasījuma)
• ieejas durvju platums numurā ne mazāks kā 90 cm
• numura platība 30 m²
Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 90 cm
• Vanna: Margas
• tualetes poda augstums 45 –50 cm, margas pie tualetes
• spogulis ne augstāks par 100 cm no grīdas
• izlietne nav augstāka par 80 cm un ne zemāka par 65 cm
• Pludmale:
• Piekļuves ceļš uz pludmali
• virsma, kas ved uz pludmali: sacietējušas smiltis

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *