cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: MARSA ALAM (JAUNUMS), THE THREE CORNERS SEA BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Marsa Alam vai Hurgada, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Marsa Alam vai Hurgada-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus jāmaksā Ēģiptes vīza 25$, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma - 75€!

THE THREE CORNERS SEA BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Ideāla vieta ģimenes atpūtai vai aktīvai atpūtai ar draugiem. Atrodas blakus privātajai pludmalei ar koraļļu rifu, kas sākas pie krasta un kam ir īpaša platforma, kas atvieglo iekļūšanu ūdenī. To labprāt izvēlas niršanas entuziasti. Ūdens neprāta cienītāji atradīs šeit visu, kas ir nepieciešams labai atpūtai - lieliskus baseinus un mini-akvaparku. Ūdens slidkalniņi pieaugušajiem un bērniem ir projektēti tā, lai pieaugušie varētu piedalīties jautrās izklaidēs ar bērniem. Ērti iekārtoti numuri un funkcionāls interjers nodrošina komfortu Jūsu uzturēšanās laikā, un draudzīgais apkalpojošais personāls un patīkamā atmosfēra ir bezrūpīgas atpūtas garantija.

Atrašanās vieta:

apm. 8 km no Portgalibas; apm. 8 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīcas, smilšu, lēzena piekļuve jūrai, koraļļu rifs krastā, ieteicams valkāt aizsargapavus, platforma, tieši pie viesnīcas, varat aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

četru zvaigžņu, atvērta 2005. gada beigās, 324 numuri, galvenā ēka un ēkas ar numuriem, 2 stāvi, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve, tematiskie vakari, paredzēti bērnu krēsli, 5 bāri viesnīcas teritorijā, tai skaitā vestibila bārs, "swim-up” bārs pie baseina, kā arī pludmales bārs, ūdenspīpe (uz ko neattiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive)), vairāki veikaliņi viesnīcas teritorijā; terase ar skatu uz baseinu, dārzs, bezmaksas bezvadu internets vestibilā, par atsevišķu samaksu: piekļuve internetam, ārsts pēc izsaukuma; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 guļamvietu), apm. 25 m²; praktiski aprīkots, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs; par atsevišķu samaksu: mini bārs; bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (dažos numuros galds un krēsli uz balkona); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 34 m², aprīkojums kā standarta numurā; par papildu samaksu ir pieejams ģimenes numurs.

Sports un izklaide:

2 neregulāras formas baseini, saldūdens, baseins bērniem, saldūdens, apsildāms ziemas sezonā, apm. 50 m², dziļums 0,5 m, mini-akvaparks pieaugušajiem un bērniem, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; galda teniss, šautriņas, trenažieru zāle, aerobika, ūdens aerobika, boče, volejbols, bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-12 gadi), laiku pa laikam diskotēka, dienas un vakara izklaides pieaugušajiem un bērniem: spēles un izklaide, bingo, viktorīnas, dejas, mākslas šovi; par atsevišķu samaksu: biljards, džakuzi, sauna, tvaika pirts; niršanas centrs.

Ērtības invalīdiem:

• cilvēks invalīdu ratiņos var brīvi pārvietoties no numura uz reģistratūru, restorānu, bāru, baseinu un dārzu
• uzbrauktuves ratiņkrēsliem: gaitenis, reģistratūra, restorāns, bārs, baseini un pludmale
Numurs:
numura platība: 27 m²
Vannas istaba:
• durvju platums vannas istabā: 100 cm
• duša bez paliktņa, margas, neslīdošas lentes, dušas krēsls pie sienas ko var nolaist
• margas pie tualetes
• izlietne 80 cm augstumā
• spogulis, kas pieejams personai ratiņkrēslā vai īsām personām
Pludmale:
• Piekļuves ceļš uz pludmali
• virsma, kas ved uz pludmali: grants

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *