cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

BULGĀRIJA, SORRENTO SOLE MARE AP.HTL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga–Burgasa, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu un lidojums Burgasa-Rīga.

SORRENTO SOLE MARE AP.HTL 3★

Atrašanās vieta: Bulgārija, Sv. Vlass
Lieliski 9.1/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca: 
Atrodas 35 km no Burgasas pilsētas lidostas, 800 m no Sv. Vlasa kūrortpilsētas centra, 250 m no pludmales. Uzcelta 2013. gadā. Viesnīca – divi 6 stāvu un divi 1 stāva korpusi,kopā 110 numuri: studio rooms (1 divvietīgā gulta, aprīkots virtuves stūrītis (plīts, mikroviļņu krāsns, ledusskapis, el. tējkanna, trauki), maks. 2 cilv., 30 m2); studio superior rooms (1 stāva ēkās, vienistabas; 1 divvietīgā gulta, izvelkamais dīvāns, aprīkots virtuves stūrītis (plīts, mikroviļņu krāsns, ledusskapis, el. tējkanna, trauki), maks. 3 cilv., 40 m2); apartments (guļamistaba ar 1 divvietīgo gultu un viesistaba ar izvelkamo dīvānu, aprīkots virtuves stūrītis (plīts, mikroviļņu krāsns, ledusskapis, el. tējkanna, trauki), durvis starp istabām, maks. 4 cilv., 55 m2).

Pludmale: 
Municipālā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: 
Vannasistaba, individuālais kondicionētājs, TV, Wi-Fi (bez maksas), virtuves stūrītis, ledusskapis, balkons, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – reizi 5 dienās, dvieļu nomaiņa – katru 3. dienu.

Teritorijā: 
Atklātais baseins, veļas mazgātava, autonoma, autostāvvieta (bez maksas), Wi-Fi (lobby, bez maksas).

Bērniem: 
Nodalījums pieaugušo baseinā, rotaļlaukums, krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Komentārs:
Apartamentu viesnīca. Atrodas klusā vietā. Blakus ir supermārkets. Apkārtējās viesnīcās ir restorāni, kur iespējams aiziet pusdienās vai vakariņās. Iesakām mierīgai atpūtai.

Kontakti:
Тālr.: (+359) 5542 2010
www.sorrentosolemare.ru

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *