cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

BARSELONA, MEDPLAYA SAN ELOY APARTHOTEL 2 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Barselona, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Barselona-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 0,5 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

MEDPLAYA SAN ELOY APARTHOTEL 2 ★

Atrašanās vieta: Barselona, Tossa de Mara
Komentārs:
Viesnīca, kas atrodas priežu meža malā, būs ideāla atpūtas vieta tiem, kas vēlēsies izbaudīt dabas jaukumus, viesnīcas baseinus un pludmales priekus. Šajā viesnīcā nemēdz būt garlaicīgi – vietējā animācijas komanda organizē dienas un vakara pasākumus un šovus, arī visas ģimenes izklaidei. Restorāns (zviedru galda koncepts) piedāvā plašu vietējā reģiona ēdienu, nacionālo un internacionālo ēdienu izvēli.

Atrašanās vieta:
Atrodas 100 km no Barselonas lidostas, 44 km no Žironas lidostas, 3 km no Tossas de Maras pilsētas centra un 2,5 km no pludmales.

Viesnīca:
IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ “MEDPLAYA HOTELS”.
Apartamento 2/4 pax (35 m2, min. 2/1+1, maks. 4 cilv.; apartamenti ar 1 guļamistabu un 2 vienvietīgām gultām, viesistaba ar dīvāngultu, vannasistaba, balkons);
Apartamento 4/6 pax (40 m2, min. 4, maks. 6 cilv.; 2 guļamistabas: viena ar divvietīgo gultu un otra ar 2 vienvietīgām gultām, viesistaba ar dīvāngultu, vannasistaba, balkons);
Family Room 2/5 pax (40 m2, min. 2, maks. 5 cilv.; apartamenti, kas atrodas rezidences 2. stāvā: guļamistaba ar 2 divvietīgām gultām, dīvāngulta viesistabā, vannasistaba, balkons);
Family Superior 4/6 pax (min. 4, maks. 6 cilv.; nesen renovēti uzlaboti ģimenes numuri – open plan tipa, ar nelielu viesistabas zonu (un dīvāngultu tajā), plaša guļamistaba ar 2 vienvietīgām gultām un 2 izvelkamām gultām; atbīdāmas durvis atdala guļamistabu no viesistabas; moderna pilnībā aprīkota vannasistaba ar dušu).

Numuru tipi
Apartment 4/6 pax
Apartment 2/4 pax
Family Room 2/5 pax
Family Superior 4/6 pax

Izklaide un sports
galda teniss
spēļistaba

Numurā
mazs ledusskapis
vannasistaba
televizors: ir
el. tējkanna
TV: SAT
minivirtuve
telefons
balkons vai terase
seifs: numurā, maksas pakalpojums
ventilators

Bērniem
rotaļlaukums

Teritorija
valūtas maiņa
Wi-Fi bez maksas
terase
autostāvvieta maksas pakalpojums (atkarībā no brīvo vietu skaita, neapsargājama atklātā tipa autostāvvieta)
bāri: 1
bagāžas telpa
restorāni: 1
kafejnīca 1
baseini: 3
dārzs
TV zāle
autobuss līdz pilsētas centram
minibuss no viesnīcas uz Tossu de Maru – katru stundu (09:00-21:00, izņemot 14:00). Viesiem ar All Inclusive tipu šis pakalpojums ir bezmaksas.

Ēdināšana
AI

Kontakti
www.medplaya.com/hotels/hotel-san-eloy-tossa-de-mar.html
Tālr.: +34972340453

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *