cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

MALJORKA, H10 BLUE MAR 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

H10 BLUE MAR 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Maljorka, CAMP DE MAR
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Komentārs:
Viesnīca tikai pieaugušajiem. Atrodas pludmales 1. līnijā. Iecienīta labās infrastruktūras dēļ un ērtajiem, modernajiem numuriem (visi ar balkonu vai terasi un skatu uz jūru). Iesakām pāriem, jauniešiem, kā arī golfa spēles cienītājiem – pastaigas attālumā ir ekskluzīvs golfa laukums.

Viesnīca: 
Atrodas 38 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 28 km no Palmas pilsētas, 1. līnijā no jūras. Viesnīca – 6 stāvu ēka ar 101 numuru: double standard rooms (1 divvietīgā gulta un 2 vienvietīgās gultas, balkons vai terase ar sea view, maks. 2 cilv.); junior suites (1 divvietīgā gulta un 2 vienvietīgās gultas, terase ar sea view, neliela viesistabas zona, maks. 3 cilv.).

Papildu informācija. Viesnīca tikai pieaugušajiem (no 16 g.v.)! 

Pludmale: 
Municipālā (Camp de Mar), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums; dvieļi – depozīts.

Numurā: 
Vannasistaba, halāti un čības, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, Wi-Fi, iPod un iPad bāze, telefons, minibārs (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), kafijas aparāts (Nespresso), seifs (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu un veļas nomaiņa – pēc pieprasījuma.

Teritorijā: 
Restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, SPA centrs, konferenču zāle (maks. 120 cilv.), TV telpa, frizētava, veļas mazgātava, autostāvvieta (bez maksas).

Izklaide un sports:
Bez maksas: trenažieru zāle, džakuzi, turku pirts, dzīvā mūzika (3 reizes nedēļā), Wi-Fi.
Maksas pakalpojumi: sejas un ķermeņa kopšanas procedūras, interneta kafejnīca.

Kontakti:
Тālr.:  (+34) 9712 35686
Fakss: (+34) 9712 35100
www.hotelh10bluemar.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *