cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ZANZIBĀRA NO VIĻŅAS, UROA BAY BEACH RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa - Zanzibāra, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zanzibāra - Viļņa. Cenā NAV iekļauts: nokļūšana līdz Viļņas lidostai, veselības apdrošināšana, Tanzānijas (Zanzibāras) vīza (LR pilsoņi iegādājas uz vietas, ielidojot Zanzibārā), 50 $;

UROA BAY BEACH RESORT 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Zanzibāra no Viļņas, UROA
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
KOMENTĀRS:
Atrodas mierīgā apkārtnē, tieši blakus skaistai, smilšainai pludmalei – tas ir lielisks piedāvājums romantiskai atpūtai divatā. Plašie, komfortabli iekārtotie numuri un draudzīgais apkalpojošais personāls nodrošina jauku un bezrūpīgu atpūtu. Papildus pludmalei lieliska vieta atpūtai ir divi labiekārtoti baseini, kas skaisti iekļaujas viesnīcas teritorijā, bet aktīvās atpūtas cienītājus priecēs tenisa korti, kā arī iespēja izmantot vietējo kaitsērfinga un niršanas mācīšanās skolu.

Piedāvājuma priekšrocības
Atpūta divatā
Tieši pie pludmales
Elegants dizains
Ērti numuri
Zanzibar
Āfrikas kontinenta burvība šeit izpaužas visā tās krāšņumā. Zanzibāras vizītkarte ir Indijas okeāna neticami tirkizzilā krāsa un koraļļu pludmales baltās smiltis. To sauc par Garšvielu salu, tā ir tropu salu arhipelāgs, kas ir Tanzānijas daļa, kas atrodas tikai 25-50 km attālumā no tās krasta.

ATRAŠANĀS VIETA:
Uroa rajonā; apm. 42 km no Zanzibāras lidostas.

PLUDMALE:
Uroa, publiska, smalkas, baltas smiltis, lēzena piekļuve jūrai, tieši blakus viesnīcai, līdz pludmalei var aiziet pa viesnīcas dārzu un nokāpt pa kāpnēm, atvēlētā platībā: mākslīgā viesnīcas pludmale, bezmaksas saulessargi un zviļņi.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu, eleganta, galvenā ēka un vairāk nekā desmit bungalo, 61 numurs, 2 stāvi, plašs gaitenis, diennakts reģistratūra, restorāns Jua - ēdināšana, zviedru galds, internacionālā virtuve ar Āfrikas virtuves elementiem, 2 bāri: Rafiki vestibilā, Beach Pwani pludmalē; konferenču centrs 60 cilvēkiem, bezmaksas bezvadu internets; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

NUMURS:
Standarta: : 2-vietīgs (var novietot papildu 1 gultu), apm. 30 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete), satelīta TV, telefons, seifs, ledusskapis; balkons, skats uz dārzu, frontāls skats uz jūru vai frontāls skats uz jūru (numurs pirmajā krasta līnijā), par papildu samaksu.; ģimenes: Maks. 4-vietīgs, apm. 50 m², aprīkojums kā standarta numurā; balkons, skats uz dārzu, skats uz okeānu par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
2 baseini, saldūdens, apm. 250 m² un 20 m², dziļums 0,50-1,60 m, baseins bērniem, apm. 20 m², dziļums 0,50 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi un zviļņi; tenisa korts, futbols; Wellness centrs: par papildu samaksu relaksējošas un skaistumkopšanas procedūras, masāžas.

ĒDINĀŠANA:
ALL INCLUSIVE (par papildu samaksu):
Brokastis (7.00-10.00), pusdienas (12.30-14.30), vakariņas (19.30-23.00), zviedru galds restorānā; kafija, tēja, bezalkoholiskie dzērieni, alus, vīns, kokteiļi un vietējie alkoholiskie dzērieni (10.00-23.00) bāros.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *