cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ZANZIBĀRA NO VIĻŅAS, KIWENGWA BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa - Zanzibāra, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zanzibāra - Viļņa. Cenā NAV iekļauts: nokļūšana līdz Viļņas lidostai, veselības apdrošināšana, Tanzānijas (Zanzibāras) vīza (LR pilsoņi iegādājas uz vietas, ielidojot Zanzibārā), 50 $;

KIWENGWA BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Zanzibāra no Viļņas, KIVENGVA
Ļoti labi 8.9/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
KOMENTĀRS:
Lieliski izvietota, dažu soļu attālumā no pludmales ar kokosriekstu palmām, ideāla vieta romantiskai atpūtai divatā. Āfrikas stilā celto namiņu komplekss labiekārtotā tropu dārzā rada mājīgu atmosfēru un nodrošina komfortu. Dārzā ir skaists peldbaseins, no kura paveras burvīgs skats uz okeānu. Viesnīca ir slavena ar lielisku virtuvi, vietējie ēdieni ir paradīze eksotikas cienītājiem.

Piedāvājuma priekšrocības:
ieteicams pāriem
pie brīnišķīgas pludmales
baseins ar skatu uz okeānu
vietējā stilā
lieliska virtuve
Zanzibar
Āfrikas kontinenta burvība šeit izpaužas visā tās krāšņumā. Zanzibāras vizītkarte ir Indijas okeāna neticami tirkizzilā krāsa un koraļļu pludmales baltās smiltis. To sauc par Garšvielu salu, tā ir tropu salu arhipelāgs, kas ir Tanzānijas daļa, kas atrodas tikai 25-50 km attālumā no tās krasta.

ATRAŠANĀS VIETA:
Apm. 1 km attālumā no Kivengvas ciemata; apm. 50 km attālumā no Zanzibāras lidostas.

PLUDMALE:
Kivengva, viesnīcas, baltas, smalkas smiltis, lēzena piekļuve jūrai, apm. 100 m attālumā no reģistratūras, līdz pludmalei varat aiziet pa viesnīcas dārzu, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu, veidota Āfrikas stilā, 104 numuri, 4 divstāvu ēkas un 10 vienstāvu bungalo, plašs, elegants vestibils, diennakts reģistratūra, 3 restorāni: galvenais - ēdināšana, zviedru galds, internacionālā virtuve, 2 à la carte restorāni (ir nepieciešama iepriekšēja rezervācija): Mabouzi - Āfrikas virtuve; Fish pie pludmales - jūras veltes, vestibila bārs, baseina bārs; veikals ar suvenīriem, rotaslietām un apģērbu; bezmaksas bezvadu internets vestibilā; nav iespējams norēķināties ar kredītkartēm

NUMURS:
Standarta: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 gultu), apm. 30 m², labiekārtots, iekārtots Āfrikas stilā, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete, fēns), TV, seifs, moskītu tīkls, ledusskapis (bezmaksas ūdens pudele ierašanās brīdī); bezvadu internets (par papildu samaksu: apm. 15 USD/ierīce); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās, balkona vai terase (galds un krēsli); skats uz dārzu;
standarta numurs ar skatu uz jūru: оснащение как в стандартном номере, дополнительно набор для кофе/чая; Suite numurs: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 gultas), apm. 45 m², eleganti iekārtots, aprīkojums kā standarta numurā, papildus: kafijas/tējas komplekts, terase (apm. 30 m²), āra džakuzi, skats uz jūru; standarta numurs ar skatu uz jūru un "suite" numurs par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, saldūdens, apm. 200 m², dziļums 0,7-2,2 m, paredzēta daļa bērniem, pie baseina bezmaksas zviļņi, matrači un dvieļi; tenisa korts ar aprīkojuma nomu, pludmales volejbols, trenažieru zāle, sporta izklaide, izklaide; par papildu samaksu: ūdens sporta veidi pludmalē (kaitsērfings), niršanas centrs.

Ēdināšana
Brokastis (7.00-10.00), pusdienas (12.30-14.30), vakariņas (19.30-21.30) zviedru galds galvenajā restorānā; kafija un tēja, bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni vestibila bārā (10.00-23.00); dzērieni, kas tiek pasniegti glāzēs; 1 vakariņas katrā à la carte restorānā (dzērieni par papildu samaksu)..

BEZMAKSAS:
pludmales serviss
Wi-Fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *