cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ZANZIBĀRA NO VIĻŅAS, NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa - Zanzibāra, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zanzibāra - Viļņa. Cenā NAV iekļauts: nokļūšana līdz Viļņas lidostai, veselības apdrošināšana, Tanzānijas (Zanzibāras) vīza (LR pilsoņi iegādājas uz vietas, ielidojot Zanzibārā), 50 $;

NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
KOMENTĀRS:
Augstākais pasaules līmenis un viss, kas Zanzibāras dabā un arhitektūrā ir visaizraujošākais, tiek apvienots šajā greznajā, fantastiski aprīkotajā un lieliski izstrādātajā Jūsu sapņu viesnīcā. Skaisti etniskie motīvi un elegantās mēbeles rotā komfortablus numurus, kas aprīkoti ar modernām vannas istabām. Lieliski ieturētā, sulīgi zaļā dārzā gaida pilnīga atpūta lielākajā Zanzibāras baseinā! Ne tikai romantiķus hipnotizē brīnišķīgā, baltā pludmale un smaragdzaļais okeāns. Skaisti iekārtotais Spa centrs aicina Jūs uz lieliskām procedūrām, kuras veic profesionāls personāls no Taizemes. Viesi no visas pasaules augstu vērtē izcilo virtuvi “viss iekļauts” (All Inclusive) ietvaros, kā arī simpātisko un kompetento apkalpojošo personālu. Asante Sana Neptune - tā vietējie iedzīvotāji atvadās svahili valodā.

Piedāvājuma priekšrocības
atpūta ar ģimeni
luksusa brīvdienas
lielākie baseini Zanzibārā
augstākā pasaules līmeņa apkalpošana
Zanzibar
Āfrikas kontinenta burvība šeit izpaužas visā tās krāšņumā. Zanzibāras vizītkarte ir Indijas okeāna neticami tirkizzilā krāsa un koraļļu pludmales baltās smiltis. To sauc par Garšvielu salu, tā ir tropu salu arhipelāgs, kas ir Tanzānijas daļa, kas atrodas tikai 25-50 km attālumā no tās krasta.

ATRAŠANĀS VIETA:
Apm. 1 km attālumā no nelielā Pvani Mčangani (Pwani Mchangani) ciemata un apm. 5 km uz austrumiem no nelielās pilsētiņas KIVENGVAS, uz pakalna ar pieeju pludmalei; apm. 47 km no Zanzibāras lidostas.

PLUDMALE:
Kivengva, publiska, gara, baltas, mīkstas smiltis, lēzena piekļuve jūrai, tieši pie viesnīcas, apm. 250 m attālumā no reģistratūras, līdz pludmalei var aiziet pa viesnīcas dārzu, paredzētajā daļā: bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi.

VIESNĪCA:
Piecu zvaigžņu, grezna, eleganta un moderna, celta 2007. gadā, kopā 154 numuri, vairāk nekā desmit ēku, daļa no viesnīcas atrodas uz neliela pakalna; 2 stāvi, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns - zviedru galds, internacionālā virtuve ar Āfrikas virtuves elementiem, ēdiena gatavošanas šovi un tematiskās vakariņas, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, 4 à la carte restorāni (nepieciešama iepriekšēja rezervācija): itāļu, indiešu, taju un gourmet (par papildu samaksu), visos restorānos ir bērnu krēsli, uzkodu bārs Ngalawa - picas, uzkodas, saldumi, 3 bāri. 2 pie baseiniem un 1 pludmalē, valūtas maiņas punkts, veikals: rotaslietas, apģērbi, suvenīri, atklātnes; konferenču zāle 100 cilvēkiem, terase ar skatu uz plašo dārzu un okeānu, bezmaksas bezvadu internets vestibilā; par papildu samaksu: apkalpošana numurā, veļas mazgātava; viesnīcas teritorijā ir atšķirības līmeņos - nav ieteicama personām ar invaliditāti; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

NUMURS:
Luksuss garden: 2-vietīgs (var novietot papildu 1 gultu), apm. 40 m², grezns, elegants, svahili stils, individuāli kontrolējams gaisa kondicionieris, ventilators, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), moskītu tīkls, satelīta TV, telefons, ledusskapis/mini bārs, kafijas/tējas komplekts, seifs ; balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu; skats no sāna uz jūru par papildu samaksu;
Master suite numurs ar skatu uz jūru: 2-vietīgs (var novietot papildu 2 gultas), apm. 100 m², dzīvojamā istaba un guļamistaba; aprīkojums kā luksusa numurā, papildus: peldmēteļi, džakuzi vannas istabā, LCD TV, apkalpošana numurā, skats uz jūru;
"suite" numurs ar skatu uz jūru pēc pasūtījuma, par papildu samaksu. 

SPORTS UN IZKLAIDE:
2 baseini, saldūdens, apm. 1150 m², dziļums 0,3-1,5 m., paredzēta daļa bērniem, 750 m², dziļums 0,3-1,7, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; bezmotora ūdens sporta veidi: smailītes, ūdens polo, galda teniss, ūdens aerobika, šautriņas, biljards; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (3-13 gadi), sporta izklaide, izklaide; par papildu samaksu: motorizēti ūdens sporta veidi, vindsērfings.

SPA:
SPA centrs Spa Earth and Rain (par papildu samaksu): džakuzi ar karstu un aukstu ūdeni, sauna, hamāms (turku pirts), baseins ar skaistu skatu uz dārzu un okeānu, dažāda veida procedūras visam ķermenim, karsto akmeņu masāža un citas, kas sagatavotas, balstoties uz vietējo dabīgo kosmētiku.

ĒDINĀŠANA
Brokastis (7.00–9.30), pusdienas (12.30–14.30), vakariņas (19.00–21.30) zviedru galds galvenajā restorānā; papildus vakariņas à la carte restorānos - itāļu, taju un indiešu (nepieciešama iepriekšēja rezervācija); uzkodas bārā (14.30–18.30); bezalkoholiskie dzērieni (7.00–23.00) un vietējie alkoholiskie dzērieni bāros (10.00–24.00).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *