cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ZANZIBĀRA NO VIĻŅAS, SEA VIEW LODGE 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa - Zanzibāra, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zanzibāra - Viļņa. Cenā NAV iekļauts: nokļūšana līdz Viļņas lidostai, veselības apdrošināšana, Tanzānijas (Zanzibāras) vīza (LR pilsoņi iegādājas uz vietas, ielidojot Zanzibārā), 50 $;

SEA VIEW LODGE 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Zanzibāra no Viļņas, JAMBIANI
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
KOMENTĀRS:
Netālu no skaistas smilšu pludmales, ko ieskauj tropu dārzs, tā ir lieliska vieta romantiskai atpūtai divatā. Mājīga, iekārtota boutique stilā, tai ir tikai 18 numuri, kas garantē lielisku atmosfēru, ideālu atpūtai un relaksācijai. Viesi var izmantot baseinu ar hidromasāžu, kā arī bāru un restorānu pludmalē, kur pasniedz izcilus itāļu virtuves un vietējos ēdienus.

Piedāvājuma priekšrocības
atpūta divatā
mājīga un stilīga
tikai 18 numuri
baseins ar hidromasāžu
lieliska smilšu pludmale.
Zanzibar
Āfrikas kontinenta burvība šeit izpaužas visā tās krāšņumā. Zanzibāras vizītkarte ir Indijas okeāna neticami tirkizzilā krāsa un koraļļu pludmales baltās smiltis. To sauc par Garšvielu salu, tā ir tropu salu arhipelāgs, kas ir Tanzānijas daļa, kas atrodas tikai 25-50 km attālumā no tās krasta.

ATRAŠANĀS VIETA:
Apm. 500 m Jambiani rajona, apm. 5 km no PAIA rajona, netālu no vietējā ceļa, apm. 55 km no Stone Town; apm. 50 km attālumā no Zanzibāras lidostas.

PLUDMALE:
Publiska, smilšaina, lēzena piekļuve jūrai, tieši pie viesnīcas, paredzētajā daļā bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi.

VIESNĪCA:
četru zvaigžņu, celta 2013. gadā, 18 numuri bungalo, vestibils, reģistratūra, pludmales restorāns - zviedru galds, apkalpo viesmīļi, vietējā un itāļu virtuve, veģetārie ēdieni, pludmales bārs; boutique, TV zāle; terase ar skatu uz okeānu, dārzs, bezmaksas bezvadu internets; par papildu samaksu: veļas mazgātava; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

NUMURS:
Standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 gultas bērniem), apm. 25-30 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), bezvadu internets, seifs dažos numuros, mini bārs (par papildu samaksu); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; terase (galds un krēsli), skats uz baseinu vai dārzu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, saldūdens, dziļums maks. 2M, hidromasāža, ieeja pa kāpnēm, pie baseina bezmaksas saulessargi, zviļņi un matrači, dvieļi par papildu samaksu, masāža.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *